piątek, 21 maja 2021

Vřavy na trhu kryptoměn pokračují a pátek opět snižuje bitcoiny. Nejoblíbenější virtuální měna klesla pod psychologickou úroveň 40 000. AMERICKÝ DOLAR.

Během pátečních kotací na burze Bitstamp pokleslo ocenění bitcoinů o zhruba 3 procenta. klesne na 39 262 $. Technická analýza ukazuje, že je to asi 30 procent. nad středečním minimem, ale mírně pod 200denním klouzavým průměrem.

Ostatní kryptoměny jsou také v neprospěch investorů. Oprava přesahující 2% podléhá mimo jiné ocenění etheru, které kleslo na 2714 $.

Obvykle, když bitcoin prohraje, ztratí celý trh a není tomu jinak ani dnes. Po obrovském nárůstu cen Ehtereum z minulého týdne po něm není ani stopy. Za 7 dní cena kryptoměny poklesla o 35% a pouze za posledních 24 hodin o 22%. Je pravda, že současná částka 2 600 $ je mnohem vyšší než před měsícem, ale pokles by měli pocítit i těžaři kryptoměny.
Při pohledu na dnešní částky můžete vidět, že kryptoměna je již levnější o více než 40%. Za zmínku stojí, že za posledních 24 hodin cena bitcoinu již poklesla o 16% a bohužel existuje šance, že poklesne ještě více. Někteří pozorovatelé poukazují na to, že to tentokrát nesouvisí s Elonem Muskem, jehož prohlášení nedávno otřásla trhem, ale s dalším zákazem uloženým Čínou, který tentokrát zakazuje finančním a platebním institucím vykonávat činnosti související s kryptoměnou.
Hodnota trhu s kryptoměnami za poslední dva dny poklesla o 600 miliard. V současné době je globální tržní kapitalizace pouze 1,71 bilionu $. Během tohoto poklesu jsme viděli, jak začínající investoři opouštějí trh. Příznivci však jako obvykle použili opravu jako příležitost k dalším nákupům. Určitá velryba byla díky svému dědictví na seznamu 5 nejbohatších držitelů BTC.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: