piątek, 21 maja 2021

Uroen på kryptokurrencymarkedet fortsætter, og fredag ​​bringer Bitcoin ned igen. Den mest populære virtuelle valuta er faldet til under det psykologiske niveau på 40.000. USD.

Under fredagens tilbud på Bitstamp-børsen falder værdiansættelsen af ​​bitcoin med ca. 3 procent. går ned til $ 39.262. Den tekniske analyse viser, at det er omkring 30 procent. over onsdagens lave, men lidt under det glidende gennemsnit på 200 dage.

Andre kryptovalutaer er også til skade for investorer. Korrektion, der overstiger 2%, er blandt andet underlagt eter-værdiansættelse, der faldt til $ 2.714.

Normalt, når Bitcoin taber, mister det hele markedet, og det er ikke anderledes i dag. Efter sidste uges enorme prisstigninger på Ehtereum er der intet spor af det. På 7 dage faldt prisen på kryptokurrency med 35% og kun inden for de sidste 24 timer med 22%. Det er rigtigt, at det nuværende beløb på 2.600 $ er meget højere end for en måned siden, men faldet skal mærkes selv af kryptovaluta minearbejdere.
Ser man på dagens beløb, kan du se, at kryptokurrency allerede er billigere med mere end 40%. Det er værd at nævne, at prisen i løbet af de sidste 24 timer allerede er faldet med 16%, og desværre er der en chance for, at den vil falde endnu mere. Nogle observatører påpeger, at denne gang har det ikke at gøre med Elon Musk, hvis udsagn for nylig har rystet markedet, men med et andet forbud, der er indført af Kina, denne gang forbyder finansielle og betalingsinstitutter fra cryptocurrency-relaterede aktiviteter.
Værdien af ​​kryptokurrencymarkedet er faldet med 600 milliarder i de sidste to dage. I øjeblikket er den globale markedsværdi kun $ 1,71 billioner. Under dette fald så vi spirende investorer forlade markedet. Imidlertid brugte tilhængere som sædvanlig korrektionen som en mulighed for yderligere indkøb. En bestemt hval var takket være dens arv på listen over de 5 rigeste BTC-indehavere.
Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: