piątek, 21 maja 2021

Oron på kryptovalutamarknaden fortsätter, och fredagen tar Bitcoin ner igen. Den mest populära virtuella valutan har sjunkit under den psykologiska nivån på 40 000. USD.

Under fredagens offert på Bitstamp-börsen sjunker värderingen av bitcoin med cirka 3 procent. går ner till $ 39.262. Den tekniska analysen visar att den är cirka 30 procent. över onsdagens låga men något under det 200-dagars glidande genomsnittet.

Andra kryptovalutor är också till förmån för investerare. Korrigering, som överstiger 2%, är föremål för bland annat etervärdering, som sjönk till 2 714 dollar.

Vanligtvis, när Bitcoin förlorar, förlorar det hela marknaden, och det är inte annorlunda idag. Efter förra veckans enorma prishöjningar på Ehtereum finns det inga spår av det. På sju dagar sjönk kryptokurrencypriset med 35% och endast under de senaste 24 timmarna med 22%. Det är sant att det nuvarande beloppet på 2600 $ är mycket högre än för en månad sedan, men nedgången bör kännas även av kryptovalutagruvarna.
Om man tittar på dagens belopp kan man se att kryptovalutan redan är billigare med mer än 40%. Det är värt att nämna att priset på Bitcoin under det senaste dygnet har redan sjunkit med 16% och tyvärr finns det en chans att det kommer att sjunka ännu mer. Vissa observatörer påpekar att den här gången inte har att göra med Elon Musk, vars uttalanden nyligen har skakat marknaden, men med ett annat förbud som införts av Kina, den här gången förbjuder finans- och betalningsinstitut från kryptovalutarelaterade aktiviteter.
Värdet på kryptovalutamarknaden har sjunkit med 600 miljarder under de senaste två dagarna. För närvarande är det globala börsvärdet bara 1,71 biljoner dollar. Under denna nedgång såg vi spirande investerare lämna marknaden. Anhängare använde dock som vanligt korrigeringen som en möjlighet för ytterligare inköp. En viss val, tack vare sitt arv, stod på listan över de 5 rikaste BTC-innehavarna.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: