piątek, 21 maja 2021

Суєта криптовалютного ринку триває, і п’ятниця знову збиває біткойни. Найпопулярніша віртуальна валюта опустилася нижче психологічного рівня в 40 000. Доларів США

Під час п'ятничних котирувань на біржі Bitstamp оцінка біткойнів падає приблизно на 3 відсотки. знизившись до 39 262 доларів. Технічний аналіз показує, що він становить близько 30 відсотків. вище низького в середу, але трохи нижче 200-денної ковзної середньої.

Інші криптовалюти також немилість інвесторів. Корекція, що перевищує 2%, підлягає, серед іншого, оцінка ефіру, яка впала до 2714 доларів.

Зазвичай, коли біткойн програє, він втрачає весь ринок, і це не відрізняється і сьогодні. Після величезного подорожчання Ехтереуму минулого тижня від нього не залишилося й сліду. За 7 днів ціна криптовалюти впала на 35%, а лише за останні 24 години - на 22%. Це правда, що поточна сума в 2600 доларів набагато перевищує місяць тому, але падіння повинні відчути навіть майнери криптовалют.
Переглядаючи сьогоднішні суми, можна помітити, що криптовалюта вже дешевшає більш ніж на 40%. Варто згадати, що за останні 24 години ціна біткойна вже впала на 16% і, на жаль, є ймовірність, що вона впаде ще більше. Деякі оглядачі зазначають, що цього разу це пов'язано не з Ілоном Маск, заяви якого нещодавно сколихнули ринок, а з черговою забороною, накладеною Китаєм, на цей раз забороною фінансовим та платіжним установам діяльності, пов'язаної з криптовалютою.
Вартість ринку криптовалют за останні два дні впала на 600 мільярдів. В даний час глобальна ринкова капіталізація становить лише 1,71 трильйона доларів. Під час цього падіння ми спостерігали вихід початкових інвесторів з ринку. Однак прихильники, як завжди, використовували виправлення як можливість для подальших покупок. Певний кит завдяки своєму спадку потрапив до списку 5 найбагатших власників BTC.
Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: