piątek, 21 maja 2021

Kriptovaliutų rinkos suirutė tęsiasi, o penktadienis vėl sumažina Bitcoiną. Populiariausia virtuali valiuta nukrito žemiau psichologinio lygio - 40 000. USD.

Per penktadienio biržos „Bitstamp“ kotiruotes bitkoinų vertinimas sumažėja apie 3 proc. sumažės iki 39 262 USD. Techninė analizė rodo, kad tai yra apie 30 proc. virš trečiadienio žemiausio, bet šiek tiek mažesnio nei 200 dienų slenkančio vidurkio.

Kitos kriptovaliutos taip pat neigiamai vertina investuotojus. Korekcija, viršijanti 2%, be kita ko, taikoma: eterio vertinimas, kuris nukrito iki 2 714 USD.

Paprastai, kai „Bitcoin“ pralaimi, jis praranda visą rinką, ir šiandien ji nesiskiria. Po praėjusią savaitę įvykusio didžiulio „Ehtereum“ kainų padidėjimo jo nėra. Per 7 dienas kriptovaliutos kaina nukrito 35%, o tik per pastarąsias 24 valandas - 22%. Tiesa, dabartinė 2600 USD suma yra daug didesnė nei prieš mėnesį, tačiau nuosmukį turėtų pajusti net kriptovaliutų kasėjai.
Pažvelgus į šiandienines sumas, galima pastebėti, kad kriptovaliuta jau pigesnė daugiau nei 40 proc. Verta paminėti, kad per pastarąsias 24 valandas Bitcoin kaina jau nukrito 16% ir, deja, yra tikimybė, kad jis dar labiau sumažės. Kai kurie stebėtojai pabrėžia, kad šį kartą tai susiję ne su Elonu Musku, kurio pareiškimai neseniai sukrėtė rinką, bet su kitu Kinijos įvestu draudimu, šį kartą uždraudžiančiam finansų ir mokėjimo įstaigoms vykdyti su kriptovaliuta susijusią veiklą.
Kriptovaliutų rinkos vertė per pastarąsias dvi dienas sumažėjo 600 mlrd. Šiuo metu pasaulinė rinkos kapitalizacija siekia tik 1,71 trln. USD. Per šį nuosmukį mes matėme pradedančius investuotojus išeiti iš rinkos. Tačiau rėmėjai, kaip įprasta, naudojo pataisą kaip galimybę įsigyti toliau. Tam tikras banginis dėl savo paveldėjimo pateko į 5 turtingiausių BTC turėtojų sąrašą.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: