piątek, 21 maja 2021

Смущенията на пазара на криптовалути продължават и петък отново сваля биткойните. Най-популярната виртуална валута е спаднала под психологическото ниво от 40 000. ЩАТСКИ ДОЛАР.

По време на котировките в петък на борсата Bitstamp, оценката на биткойн спада с около 3 процента. слиза до $ 39,262. Техническият анализ показва, че е около 30 процента. над ниската в сряда, но малко под 200-дневната пълзяща средна.

Други криптовалути също са в немилост на инвеститорите. Корекцията, надвишаваща 2%, подлежи, наред с други, оценка на етер, която падна до 2 714 долара.

Обикновено, когато биткойн губи, той губи целия пазар и днес не е по-различно. След огромното увеличение на цените на Ehtereum от миналата седмица няма и следа от него. За 7 дни цената на криптовалутата падна с 35%, а само през последните 24 часа с 22%. Вярно е, че сегашната сума от 2600 долара е много по-висока от преди месец, но спадът трябва да се усети дори от майньорите на криптовалути.
Разглеждайки днешните суми, можете да видите, че криптовалутата вече е по-евтина с повече от 40%. Струва си да се спомене, че през последните 24 часа цената на биткойн вече е спаднала с 16% и за съжаление има шанс да падне още повече. Някои наблюдатели посочват, че този път това не е свързано с Илон Мъск, чиито изявления наскоро разклатиха пазара, а с друга забрана, наложена от Китай, този път забраняваща финансови и разплащателни институции от дейности, свързани с криптовалута.
Стойността на пазара на криптовалути е спаднала с 600 милиарда през последните два дни. В момента глобалната пазарна капитализация е само 1,71 трилиона долара. По време на този спад видяхме начинаещи инвеститори да излизат от пазара. Привържениците обаче, както обикновено, използваха корекцията като възможност за по-нататъшни покупки. Определен кит, благодарение на наследството си, беше в списъка на 5-те най-богати притежатели на BTC.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: