piątek, 21 maja 2021

De onrust op de cryptocurrency-markt houdt aan en vrijdag brengt Bitcoin weer naar beneden. De meest populaire virtuele valuta is gedaald tot onder het psychologische niveau van 40.000. AMERIKAANSE DOLLAR.

Tijdens de noteringen van vrijdag op de Bitstamp-beurs daalt de waardering van bitcoin met ongeveer 3 procent. daalt tot $ 39.262. Uit de technische analyse blijkt dat het om ongeveer 30 procent gaat. boven het dieptepunt van woensdag, maar iets onder het 200-dagen voortschrijdend gemiddelde.

Andere cryptocurrencies zijn ook in het nadeel van beleggers. Correctie van meer dan 2% is onder meer onderworpen aan etherwaardering, die daalde tot $ 2.714.

Wanneer Bitcoin verliest, verliest het gewoonlijk de hele markt, en dat is tegenwoordig niet anders. Na de enorme prijsstijgingen van Ehtereum vorige week is er geen spoor van. In 7 dagen daalde de prijs van de cryptocurrency met 35% en alleen in de afgelopen 24 uur met 22%. Het is waar dat het huidige bedrag van $ 2.600 veel hoger is dan een maand geleden, maar de daling zou zelfs door cryptocurrency miners gevoeld moeten worden.
Als je naar de bedragen van vandaag kijkt, kun je zien dat de cryptocurrency al met meer dan 40% goedkoper is. Het is vermeldenswaard dat de prijs van Bitcoin de afgelopen 24 uur al met 16% is gedaald en helaas is er een kans dat deze nog meer zal dalen. Sommige waarnemers wijzen erop dat het dit keer niet te maken heeft met Elon Musk, wiens verklaringen onlangs de markt hebben geschokt, maar met een ander verbod opgelegd door China, dit keer een verbod op financiële instellingen en betalingsinstellingen van cryptocurrency-gerelateerde activiteiten.
De waarde van de cryptocurrency-markt is de afgelopen twee dagen met 600 miljard gedaald. Momenteel bedraagt ​​de wereldwijde marktkapitalisatie slechts $ 1,71 biljoen. Tijdens deze daling zagen we beginnende investeerders de markt verlaten. De supporters gebruikten de correctie echter zoals gewoonlijk als een kans voor verdere aankopen. Een bepaalde walvis stond, dankzij zijn erfenis, op de lijst van de 5 rijkste BTC-houders.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: