piątek, 21 maja 2021

Kriptogrāfijas valūtas tirgus satricinājums turpinās, un piektdiena atkal samazina Bitcoin. Populārākā virtuālā valūta ir nokritusies zem 40 000 psiholoģiskā līmeņa. USD.

Piektdienas kotējumu laikā Bitstamp biržā bitkoina vērtējums samazinās par aptuveni 3 procentiem. samazinoties līdz 39 262 dolāriem. Tehniskā analīze rāda, ka tas ir aptuveni 30 procenti. virs trešdienas zemākā, bet nedaudz zem 200 dienu slīdošā vidējā līmeņa.

Arī citas kriptovalūtas ir nelabvēlīgas investoriem. Korekcija, kas pārsniedz 2%, cita starpā ir pakļauta ētera vērtējums, kas nokritās līdz 2714 USD.

Parasti, kad Bitcoin zaudē, tas zaudē visu tirgu, un šodien tas neatšķiras. Pēc pagājušās nedēļas milzīgā Ehtereum cenu pieauguma tam nav ne miņas. 7 dienu laikā kriptovalūtas cena samazinājās par 35%, un tikai pēdējās diennakts laikā - par 22%. Ir taisnība, ka pašreizējā summa 2600 ASV dolāru apmērā ir daudz lielāka nekā pirms mēneša, taču kritums būtu jāizjūt pat kriptovalūtu kalnračiem.
Aplūkojot šodienas summas, jūs varat redzēt, ka kriptonauda jau tagad ir lētāka par vairāk nekā 40%. Ir vērts pieminēt, ka pēdējo 24 stundu laikā Bitcoin cena jau ir samazinājusies par 16%, un diemžēl pastāv iespēja, ka tā kritīsies vēl vairāk. Daži novērotāji norāda, ka šoreiz tas nav saistīts ar Elonu Musku, kura paziņojumi nesen satricināja tirgu, bet gan ar vēl vienu Ķīnas noteikto aizliegumu, šoreiz finanšu un maksājumu iestādēm aizliedzot ar kriptovalūtu saistītas darbības.
Kriptovalūtas tirgus vērtība pēdējās divās dienās ir samazinājusies par 600 miljardiem. Pašlaik pasaules tirgus kapitalizācija ir tikai 1,71 triljons USD. Šī krituma laikā mēs redzējām, ka jaunie investori izstājas no tirgus. Tomēr atbalstītāji kā parasti izmantoja korekciju kā iespēju turpmākiem pirkumiem. Zināms valis, pateicoties tā mantojumam, bija 5 bagātāko BTC īpašnieku sarakstā.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: