piątek, 21 maja 2021

A kriptovaluta-piaci zűrzavar tovább folytatódik, és a pénteki napon ismét leesik a Bitcoin. A legnépszerűbb virtuális fizetőeszköz a 40 000 pszichológiai szint alá esett. USADOLLÁR.

A Bitstamp tőzsdei pénteki jegyzések során a bitcoin értékelése körülbelül 3 százalékkal csökken. lemegy 39 262 dollárig. A technikai elemzés azt mutatja, hogy körülbelül 30 százalék. a szerdai alacsony, de kissé a 200 napos mozgóátlag alatt van.

Más kriptovaluták is kedvezőtlen helyzetben vannak a befektetők számára. A 2% -ot meghaladó korrekcióra többek között éterértékelés, amely 2714 dollárra esett.

Általában, amikor a Bitcoin veszít, elveszíti az egész piacot, és ez ma sincs másként. Az Ehtereum múlt heti hatalmas áremelkedése után nyoma sincs. 7 nap alatt a kriptovaluta ára 35% -kal, csak az elmúlt 24 órában 22% -kal esett vissza. Igaz, hogy a jelenlegi 2600 dolláros összeg jóval magasabb, mint egy hónappal ezelőtt, de a csökkenést még a kriptovaluta bányászoknak is érezniük kell.
A mai összegeket megnézve láthatja, hogy a kriptovaluta már több mint 40% -kal olcsóbb. Érdemes megemlíteni, hogy az elmúlt 24 órában a Bitcoin ára már 16% -kal csökkent, és sajnos fennáll annak az esélye, hogy még tovább fog esni. Egyes megfigyelők rámutatnak, hogy ezúttal nem Elon Muskussal, akinek a közleményei nemrégiben megrendítették a piacot, hanem Kína által bevezetett újabb tiltással, amely ezúttal megtiltotta a pénzügyi és fizetési intézményeknek a kriptovalutával kapcsolatos tevékenységeket.
A kriptovaluta piac értéke az elmúlt két napban 600 milliárddal csökkent. Jelenleg a globális piaci kapitalizáció mindössze 1,71 billió dollár. E hanyatlás során kezdő befektetőket láttunk kilépni a piacról. A szurkolók azonban a szokásos módon a korrekciót alkalmazták további vásárlásokra. Egy bizonyos bálna az örökségének köszönhetően az 5 leggazdagabb BTC-birtokos listáján szerepelt.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: