piątek, 21 maja 2021

Turbulența pieței criptomonedelor continuă, iar vineri aduce din nou Bitcoin în jos. Cea mai populară monedă virtuală a scăzut sub nivelul psihologic de 40.000. USD.

În cursul cotațiilor de vineri pe bursa Bitstamp, evaluarea bitcoinului scade cu aproximativ 3%. coborând la 39.262 dolari. Analiza tehnică arată că este de aproximativ 30 la sută. peste minimul de miercuri, dar ușor sub media mobilă de 200 de zile.

Alte criptomonede sunt, de asemenea, în defavoarea investitorilor. Corecția, care depășește 2%, este supusă, printre altele, evaluarea eterului, care a scăzut la 2.714 dolari.

De obicei, atunci când Bitcoin pierde, pierde și întreaga piață și astăzi nu diferă. După uriașele creșteri de preț de săptămâna trecută pentru Ehtereum, nu există nicio urmă a acestuia. În 7 zile, prețul criptomonedei a scăzut cu 35%, iar în ultimele 24 de ore, cu 22%. Este adevărat că suma actuală de 2.600 de dolari este mult mai mare decât în ​​urmă cu o lună, dar declinul ar trebui simțit chiar și de minerii de criptomonede.
Privind sumele de astăzi, puteți vedea că criptomoneda este deja mai ieftină cu mai mult de 40%. Merită menționat faptul că în ultimele 24 de ore prețul Bitcoin a scăzut deja cu 16% și, din păcate, există șansa ca acesta să scadă și mai mult. Unii observatori indică faptul că de data aceasta nu are legătură cu Elon Musk, ale cărui declarații au zguduit recent piața, ci o altă interdicție impusă de China, de această dată interzicând instituțiilor financiare și de plată activitățile legate de criptomonede.
Valoarea pieței criptomonedelor a scăzut cu 600 de miliarde în ultimele două zile. În prezent, capitalizarea pieței globale este de doar 1,71 trilioane de dolari. În timpul acestui declin, am văzut investitori în devenire ieșind de pe piață. Totuși, susținătorii au folosit, ca de obicei, corecția ca o oportunitate pentru achiziții ulterioare. O anumită balenă, datorită moștenirii sale, a fost pe lista celor mai bogați deținători de BTC.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: