piątek, 21 maja 2021

Kripto para piyasası kargaşası devam ediyor ve Cuma günü Bitcoin'i tekrar aşağıya çekiyor. En popüler sanal para birimi, 40.000'lik psikolojik seviyenin altına düştü. AMERİKAN DOLARI.

Cuma günü Bitstamp borsasında yapılan kotasyonlar sırasında, bitcoin'in değerlemesi yaklaşık yüzde 3 düşüyor. 39.262 dolara düşüyor. Teknik analiz, bunun yaklaşık yüzde 30 olduğunu gösteriyor. Çarşamba gününün en düşük seviyesinin üzerinde ancak 200 günlük hareketli ortalamanın biraz altında.

Diğer kripto para birimleri de yatırımcıların lehine. % 2'yi aşan düzeltme, diğerlerinin yanı sıra, 2.714 dolara düşen eter değerlemesi.

Genellikle Bitcoin kaybettiğinde tüm piyasayı kaybeder ve bugün de farklı değildir. Ehtereum'un geçen haftaki muazzam fiyat artışlarından sonra hiçbir iz kalmadı. Kripto para biriminin fiyatı 7 günde% 35, yalnızca son 24 saatte% 22 düştü. Şu anki 2.600 $ tutarının bir ay öncesine göre çok daha yüksek olduğu doğru, ancak düşüş kripto para madencileri tarafından bile hissedilmelidir.
Bugünün miktarlarına baktığımızda, kripto para biriminin zaten% 40'tan daha ucuz olduğunu görebilirsiniz. Son 24 saatte Bitcoin fiyatının şimdiden% 16 düştüğünü ve maalesef daha da düşme ihtimali olduğunu belirtmekte fayda var. Bazı gözlemciler, bu kez, açıklamaları son zamanlarda piyasayı sarsan Elon Musk ile değil, Çin tarafından uygulanan başka bir yasakla bu kez finans ve ödeme kurumlarının kripto para ile ilgili faaliyetlerden men edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.
Kripto para piyasasının değeri son iki günde 600 milyar düştü. Şu anda küresel piyasa değeri sadece 1,71 trilyon dolar. Bu düşüş sırasında, tomurcuklanan yatırımcıların piyasadan çıktığını gördük. Bununla birlikte, her zamanki gibi taraftarlar düzeltmeyi daha fazla satın alma fırsatı olarak kullandı. Belli bir balina, mirası sayesinde en zengin 5 BTC sahibi listesinde yer alıyordu.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: