piątek, 21 maja 2021

Krüptoraha turu segadus jätkub ja reede viib Bitcoini uuesti alla. Kõige populaarsem virtuaalne valuuta on langenud alla 40 000 psühholoogilise taseme. USD.

Reedeliste Bitstampi börsi noteeringute ajal langeb bitcoini hind umbes 3 protsenti. langedes 39 262 dollarini. Tehniline analüüs näitab, et see on umbes 30 protsenti. üle kolmapäevase madalaima, kuid veidi alla 200 päeva liikuva keskmise.

Ka teised krüptorahad on investorite meeltmööda. Paranduse, mis ületab 2%, suhtes kohaldatakse muu hulgas eetri hindamine, mis langes 2714 dollarini.

Tavaliselt kaotab Bitcoin kaotades kogu turu ja see pole tänapäeval erinev. Pärast Ehtereumi eelmise nädala tohutut hinnatõusu pole sellest enam jälgegi. Seitsme päevaga langes krüptoraha hind 35% ja ainult viimase 24 tunni jooksul 22%. On tõsi, et praegune summa 2600 dollarit on palju suurem kui kuu aega tagasi, kuid langust peaksid tundma isegi krüptoraha kaevandajad.
Tänaseid summasid vaadates näete, et krüptoraha on juba praegu üle 40% odavam. Tasub mainida, et viimase 24 tunni jooksul on Bitcoini hind langenud juba 16% ja kahjuks on võimalus, et see langeb veelgi. Mõni vaatleja juhib tähelepanu sellele, et seekord pole see seotud Elon Muskiga, kelle avaldused on hiljuti turgu raputanud, vaid Hiina järjekordse keeluga, mis seekord keelab finants- ja makseasutustel krüptorahaga seotud tegevused.
Krüptoraha väärtus on viimase kahe päevaga langenud 600 miljardi võrra. Praegu on maailmaturu kapitalisatsioon vaid 1,71 triljonit dollarit. Selle languse ajal nägime tärkavaid investoreid turult lahkumas. Toetajad kasutasid aga tavapäraselt parandust edasiste ostude võimalusena. Teatud vaal oli tänu oma pärandusele 5 rikkama BTC omaniku nimekirjas.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: