piątek, 21 maja 2021

O loʻo faʻaauau pea le vevesi o le maketi cryptocurrency, ma o le Aso Faraile na toe aumaia ai Bitcoin i lalo. O le sili lauiloa taleni tupe ua pa'ū i lalo o le mafaufau tulaga o 40,000. USD

I le taimi o le Aso Faraile upusii luga o le Bitstamp fesuiaiga, o le faʻatauaina o bitcoin paʻu e tusa ma le 3 pasene. alu i lalo i le $ 39,262. O le suʻesuʻega faʻapitoa na faʻaalia ai e tusa ma le 30 pasene. luga o le Aso Lulu maualalo ae laʻititi ifo lalo le 200-aso feʻaveaʻi averesi.

O isi cryptocurrency e le fiafia i ai le au faipisinisi. Faasaoga, sili atu 2%, e noatia i, faatasi ai ma isi, ether valuation, lea na paʻu i le $ 2,714.

E masani lava, a faiaʻina Bitcoin, ua leiloa le atoa maketi, ma e leai se eseesega i aso nei. I le maeʻa ai o le vaiaso ua tuanaʻi o le tau ua siʻitia ai le Ehtereum, e leai se faʻailoga. I le 7 aso, na paʻu le tau o le cryptocurrency i le 35%, ma i le mulimuli ai i le 24 itula, e le 22%. E moni o le aofaʻi o le $ 2,600 i le taimi nei e sili atu maualuga nai lo le masina talu ai, ae o le pa'ū tatau ona lagonaina e oʻo lava cryptocurrency miners.
Vaʻai i aofaʻiga o aso nei, oe mafai ona iloa o le cryptocurrency ua maeʻa taugofie e sili atu nai lo 40%. E taua le taʻua o le mulimuli 24 itula le tau o Bitcoin ua maeʻa paʻu i lalo e 16% ma paga lea e i ai le avanoa o le a pa'ū sili atu. Na taua e nisi tagata matau o le taimi lenei e le tatau ona faia ma Elon Musk, o ana faamatalaga na faatoa luluina ai le maketi, ae o le isi faasaina na faaeeina e Saina, o le taimi nei faasaina mea tau tupe ma totogiina mai gaoioiga e fesoʻotaʻi ma cryptocurrency.
O le tau o le maketi cryptocurrency ua paʻu e le 600 piliona i le lua aso talu ai. I le taimi nei, o le lalolagi lautele maketi tetele e na o le $ 1.71 piliona. Ile taimi o lenei paʻu, na matou vaaia ai le amata fotu mai o le aufaʻatupe mai le maketi. Ae ui i lea, o tagata lagolagoina e pei ona masani ai na faʻaaogaina le faʻatonuga o se avanoa mo nisi faʻatau. O se tafola, faʻafetai i lona tofi, sa i luga o le lisi o le 5 sili ona mauoa BTC umiaina.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: