piątek, 21 maja 2021

Turbulencie na trhu s kryptomenami pokračujú a piatok opäť znižuje bitcoiny. Najobľúbenejšia virtuálna mena klesla pod psychologickú úroveň 40 000. AMERICKÝ DOLÁR.

Počas piatkových kotácií na burze Bitstamp klesá ocenenie bitcoinu asi o 3 percentá. klesol na 39 262 dolárov. Technická analýza ukazuje, že je to asi 30 percent. nad stredajším minimom, ale mierne pod 200-denným kĺzavým priemerom.

Ostatné kryptomeny sú tiež v nemilosti investorov. Korekcia presahujúca 2% je okrem iného predmetom ocenenie éterom, ktoré kleslo na 2 714 dolárov.

Zvyčajne, keď bitcoin stratí, stratí celý trh a nie je tomu inak ani dnes. Po minulotýždňovom obrovskom zvýšení cien Ehtereum po ňom niet ani stopy. Za 7 dní cena kryptomeny poklesla o 35% a iba za posledných 24 hodín o 22%. Je pravda, že súčasná suma 2 600 dolárov je oveľa vyššia ako pred mesiacom, ale pokles by mali pocítiť aj ťažiari kryptomeny.
Pri pohľade na dnešné sumy vidíte, že kryptomena je už lacnejšia o viac ako 40%. Za zmienku stojí, že za posledných 24 hodín už cena bitcoinu klesla o 16% a bohužiaľ existuje šanca, že poklesne ešte viac. Niektorí pozorovatelia poukazujú na to, že to tentokrát nesúvisí s Elonom Muskom, ktorého vyhlásenia nedávno otriasli trhom, ale s ďalším zákazom uloženým Čínou, ktorý tentoraz zakazuje finančným a platobným inštitúciám vykonávať činnosti spojené s kryptomenami.
Hodnota trhu s kryptomenami klesla za posledné dva dni o 600 miliárd. V súčasnosti predstavuje globálna trhová kapitalizácia iba 1,71 bilióna dolárov. Počas tohto poklesu sme videli, ako začínajúci investori opúšťajú trh. Podporovatelia však ako obvykle použili opravu ako príležitosť na ďalšie nákupy. Istá veľryba sa vďaka svojmu dedičstvu dostala na zoznam 5 najbohatších držiteľov BTC.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: