piątek, 21 maja 2021

Kryptovaluuttamarkkinoiden epävakaus jatkuu, ja perjantai tuo Bitcoinin taas alas. Suosituin virtuaalivaluutta on pudonnut alle 40 000 psykologisen tason. USD.

Perjantaisten Bitstamp-pörssinoteerausten aikana bitcoinin arvostus laskee noin 3 prosenttia. laskee 39262 dollariin. Tekninen analyysi osoittaa, että se on noin 30 prosenttia. keskiviikkojen matalan tason yläpuolella, mutta hieman alle 200 päivän liukuvan keskiarvon.

Muut salausvaluutat ovat myös sijoittajien epäedullisia. Korjaukseen, joka ylittää 2%, sovelletaan muun muassa eetteriarvo, joka laski 2 714 dollariin.

Yleensä, kun Bitcoin häviää, se menettää koko markkinat, eikä se ole eroa nykyään. Ehtereumin viime viikon valtavien hinnankorotusten jälkeen siitä ei ole jälkiä. Seitsemän päivän aikana kryptovaluutan hinta laski 35% ja vain viimeisen 24 tunnin aikana 22%. On totta, että nykyinen 2600 dollarin määrä on paljon suurempi kuin kuukausi sitten, mutta laskun pitäisi tuntea myös krypto-kaivostyöläisten.
Tämän päivän määriä tarkasteltaessa näet, että kryptovaluutta on jo halvempi yli 40%. On syytä mainita, että viimeisen 24 tunnin aikana Bitcoinin hinta on jo laskenut 16% ja valitettavasti on mahdollista, että se laskee vielä enemmän. Jotkut tarkkailijat huomauttavat, että tällä kertaa sillä ei ole tekemistä Elon Muskin kanssa, jonka lausunnot ovat viime aikoina ravistelleet markkinoita, vaan toisen Kiinan asettaman kiellon kanssa, joka tällä kertaa kieltää rahoitus- ja maksulaitokset salaustoimintaan liittyvästä toiminnasta.
Salausvaluuttamarkkinoiden arvo on laskenut 600 miljardilla viimeisen kahden päivän aikana. Tällä hetkellä maailmanlaajuinen markkina-arvo on vain 1,71 biljoonaa dollaria. Tämän laskun aikana näimme aloittelevien sijoittajien poistuvan markkinoilta. Kannattajat käyttivät kuitenkin korjausta tavallisena mahdollisuutena uusille ostoksille. Tietyt valaat olivat perintönsä ansiosta 5 rikkaimman BTC-haltijan luettelossa.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: