piątek, 21 maja 2021

Η αναταραχή στην αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται και η Παρασκευή μειώνει ξανά το Bitcoin. Το πιο δημοφιλές εικονικό νόμισμα έχει πέσει κάτω από το ψυχολογικό επίπεδο των 40.000. Δολ ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια των εισαγωγικών της Παρασκευής στο Bitstamp exchange, η αποτίμηση του bitcoin μειώνεται κατά περίπου 3 τοις εκατό. θα μειωθεί στα 39.262 $. Η τεχνική ανάλυση δείχνει ότι είναι περίπου 30 τοις εκατό. πάνω από το χαμηλό της Τετάρτης, αλλά ελαφρώς κάτω από τον κινούμενο μέσο όρο των 200 ημερών.

Άλλα κρυπτονομίσματα είναι επίσης εις βάρος των επενδυτών. Η διόρθωση, που υπερβαίνει το 2%, υπόκειται, μεταξύ άλλων, αποτίμηση αιθέρα, η οποία έπεσε στα 2.714 $.

Συνήθως, όταν το Bitcoin χάνει, χάνει ολόκληρη την αγορά και δεν διαφέρει σήμερα. Μετά από τις τεράστιες αυξήσεις τιμών του Ehtereum της περασμένης εβδομάδας, δεν υπάρχει ίχνος. Σε 7 ημέρες, η τιμή του κρυπτονομίσματος μειώθηκε κατά 35% και μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, κατά 22%. Είναι αλήθεια ότι το τρέχον ποσό των 2.600 $ είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι πριν από ένα μήνα, αλλά η μείωση πρέπει να γίνει αισθητή ακόμη και από τους ανθρακωρύχους κρυπτονομισμάτων.
Κοιτάζοντας τα σημερινά ποσά, μπορείτε να δείτε ότι η κρυπτογράφηση είναι ήδη φθηνότερη κατά περισσότερο από 40%. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες 24 ώρες η τιμή του Bitcoin έχει ήδη μειωθεί κατά 16% και, δυστυχώς, υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί ακόμη περισσότερο. Ορισμένοι παρατηρητές επισημαίνουν ότι αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με τον Elon Musk, του οποίου οι δηλώσεις έχουν πρόσφατα κλονίσει την αγορά, αλλά με μια άλλη απαγόρευση που επέβαλε η Κίνα, αυτή τη φορά απαγορεύοντας σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδρύματα πληρωμών από δραστηριότητες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα.
Η αξία της αγοράς κρυπτογράφησης έχει μειωθεί κατά 600 δισεκατομμύρια τις τελευταίες δύο ημέρες. Επί του παρόντος, η παγκόσμια κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι μόλις 1,71 τρισεκατομμύρια δολάρια. Κατά τη διάρκεια αυτής της πτώσης, είδαμε εκκολαπτόμενους επενδυτές να εξέρχονται από την αγορά. Ωστόσο, οι υποστηρικτές χρησιμοποίησαν ως συνήθως τη διόρθωση ως ευκαιρία για περαιτέρω αγορές. Μια συγκεκριμένη φάλαινα, χάρη στην κληρονομιά της, ήταν στη λίστα των 5 πλουσιότερων κατόχων BTC.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: