piątek, 21 maja 2021

Previranja na tržištu kriptovaluta nastavljaju se, a petak opet sruši Bitcoin. Najpopularnija virtualna valuta pala je ispod psihološke razine od 40.000. USD

Tijekom kotacija u petak na burzi Bitstamp, vrednovanje bitcoina pada za oko 3 posto. spuštajući se na 39.262 dolara. Tehnička analiza pokazuje da je riječ o oko 30 posto. iznad niskog u srijedu, ali malo ispod 200-dnevnog pomičnog prosjeka.

Ostale kriptovalute također su na nemilost investitora. Ispravak veći od 2% podložan je, između ostalog, procjena etera, koja je pala na 2.714 američkih dolara.

Obično, kad Bitcoin izgubi, izgubi cijelo tržište, a ni danas nije drugačije. Nakon prošlotjednog ogromnog poskupljenja Ehtereuma, nema mu ni traga. U 7 dana cijena kriptovalute pala je za 35%, a u posljednja 24 sata samo za 22%. Istina je da je trenutni iznos od 2.600 dolara puno veći nego prije mjesec dana, ali pad bi trebali osjetiti čak i rudari kriptovaluta.
Gledajući današnje iznose, možete vidjeti da je kriptovaluta već jeftinija za više od 40%. Vrijedno je spomenuti da je u posljednja 24 sata cijena Bitcoina već pala za 16% i nažalost postoji šansa da padne još više. Neki promatrači ističu da ovaj put to nema veze s Elonom Muskom, čije su izjave nedavno uzdrmale tržište, već s još jednom zabranom koju je nametnula Kina, ovoga puta zabranjivajući financijskim i platnim institucijama aktivnosti povezane s kriptovalutom.
Vrijednost tržišta kriptovaluta pala je za posljednjih dva dana za 600 milijardi. Trenutno globalna tržišna kapitalizacija iznosi samo 1,71 bilijuna USD. Tijekom ovog pada vidjeli smo nadobudne investitore kako izlaze s tržišta. Međutim, pristaše su, kao i obično, ispravke koristile kao priliku za daljnje kupnje. Određeni kit, zahvaljujući svom nasljedstvu, našao se na popisu 5 najbogatijih nositelja BTC-a.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: