piątek, 21 maja 2021

Pretresi na trgu kriptovalut se nadaljujejo, petek pa Bitcoin spet zruši. Najbolj priljubljena virtualna valuta je padla pod psihološko raven 40.000. AMERIŠKI DOLAR.

Med petkovimi kotacijami na borzi Bitstamp se vrednost bitcoinov zmanjša za približno 3 odstotke. se zniža na 39.262 USD. Tehnična analiza kaže, da gre za približno 30 odstotkov. nad najnižjo sredo, a nekoliko pod 200-dnevnim drsečim povprečjem.

Tudi druge kriptovalute so v nemilost vlagateljev. Popravek, ki presega 2%, je med drugim predmet vrednotenje etra, ki je padla na 2.714 USD.

Običajno, ko Bitcoin izgubi, izgubi celoten trg in tudi danes ni nič drugače. Po ogromnem povišanju cen Ehtereuma v preteklem tednu o njem ni več sledu. V sedmih dneh je cena kriptovalute padla za 35%, v zadnjih 24 urah pa za 22%. Res je, da je trenutni znesek 2600 dolarjev precej višji kot pred mesecem dni, a upad bi morali občutiti celo rudarji kriptovalut.
Če pogledamo današnje zneske, lahko ugotovimo, da je kriptovaluta že cenejša za več kot 40%. Omeniti velja, da je v zadnjih 24 urah cena Bitcoina že padla za 16% in na žalost obstaja verjetnost, da se bo še bolj znižala. Nekateri opazovalci poudarjajo, da tokrat ni povezano z Elonom Muskom, katerega izjave so nedavno pretresle trg, ampak z drugo prepovedjo, ki jo je uvedla Kitajska, tokrat pa finančnim in plačilnim institucijam prepoveduje dejavnosti, povezane s kriptovalutami.
Vrednost trga kriptovalut je v zadnjih dveh dneh padla za 600 milijard. Trenutno svetovna tržna kapitalizacija znaša le 1,71 bilijona dolarjev. Med tem upadom smo videli, kako bodoči vlagatelji izstopajo s trga. Vendar so navijači kot ponavadi popravek uporabili kot priložnost za nadaljnje nakupe. Nekateri kit je bil zaradi svoje dediščine na seznamu 5 najbogatejših imetnikov BTC.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: