piątek, 21 maja 2021


Continua la turbulència del mercat de criptomonedes i divendres torna a caure Bitcoin. La moneda virtual més popular ha caigut per sota del nivell psicològic de 40.000. USD.

Durant les cotitzacions de divendres a l’intercanvi Bitstamp, la valoració del bitcoin cau al voltant d’un 3 per cent. baixant a 39.262 dòlars. L'anàlisi tècnica mostra que és al voltant del 30 per cent. per sobre del mínim de dimecres, però lleugerament per sota de la mitjana mòbil de 200 dies.

Altres criptomonedes també estan en desgràcia dels inversors. La correcció, superior al 2%, està subjecta, entre d’altres, a: valoració de l’èter, que va caure a 2.714 dòlars.

Normalment, quan Bitcoin perd, perd tot el mercat i avui no és diferent. Després dels grans augments de preus de la setmana passada, Ehtereum no en queda rastre. En 7 dies, el preu de la criptomoneda va caure un 35% i només en les darreres 24 hores, un 22%. És cert que l’import actual de 2.600 dòlars és molt superior al de fa un mes, però el descens hauria de sentir-se fins i tot pels miners de criptomonedes.
Veient els imports actuals, podeu veure que la criptomoneda ja és més barata en més d’un 40%. Val a dir que en les darreres 24 hores el preu de Bitcoin ja ha baixat un 16% i, malauradament, hi ha la possibilitat que baixi encara més. Alguns observadors assenyalen que aquesta vegada no té a veure amb Elon Musk, les declaracions de la qual han sacsejat recentment el mercat, sinó amb una altra prohibició imposada per la Xina, que aquesta vegada prohibeix a les institucions financeres i de pagament activitats relacionades amb la criptomoneda.
El valor del mercat de criptomonedes ha caigut en 600.000 milions en els darrers dos dies. Actualment, la capitalització de mercat mundial és de només 1,71 bilions de dòlars. Durant aquesta davallada, vam veure com els inversors incipients sortien del mercat. No obstant això, els seguidors van fer servir la correcció com a oportunitat per a noves compres. Una balena determinada, gràcies a la seva herència, figurava a la llista dels 5 titulars de BTC més rics.
Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: