piątek, 21 maja 2021

Превирања на тржишту криптовалута се настављају, а петак поново своди Битцоин. Најпопуларнија виртуелна валута пала је испод психолошког нивоа од 40.000. АМЕРИЧКИ ДОЛАР.

Током котација у петак на берзи Битстамп, процена биткоина пада за око 3 процента. спуштајући се на 39.262 долара. Техничка анализа показује да је то око 30 одсто. изнад ниског у среду, али мало испод 200-дневног покретног просека.

И друге криптовалуте су наклоњене инвеститорима. Корекција већа од 2% подложна је, између осталог, процена етра, која је пала на 2.714 долара.

Обично, када Битцоин изгуби, изгуби цело тржиште, а ни данас није другачије. После прошлонедељног огромног поскупљења Ехтереума, нема му ни трага. За 7 дана цена крипто валуте пала је за 35%, а само у последња 24 сата за 22%. Тачно је да је тренутни износ од 2.600 долара много већи него пре месец дана, али пад би требало да осете чак и рудари криптовалута.
Гледајући данашње износе, можете видети да је крипто валута већ јефтинија за више од 40%. Вреди напоменути да је у последња 24 сата цена Битцоин-а већ пала за 16% и нажалост постоји шанса да падне још више. Неки посматрачи истичу да овај пут то нема везе са Елоном Муском, чије су изјаве недавно уздрмале тржиште, већ са још једном забраном коју је наметнула Кина, овог пута забрањивајући финансијским и платним институцијама активности везане за криптовалуте.
Вредност тржишта крипто валута пала је за 600 милијарди у последња два дана. Тренутно је глобална тржишна капитализација само 1,71 билион долара. Током овог пада, видели смо надобудне инвеститоре како напуштају тржиште. Међутим, присталице су, као и обично, кориговале корекцију као прилику за даље куповине. Извесни кит, захваљујући свом наследству, нашао се на листи 5 најбогатијих власника БТЦ-а.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: