piątek, 7 maja 2021

Det indiske sundhedsministerium rapporterede, at der er registreret 412.262 nye tilfælde af coronavirusinfektion og 3.980 dødsfald på grund af COVID-19 i de sidste 24 timer. Reuters-agenturet sagde, at den anden bølge af pandemien er "oversvømmelse af sundhedssystemet" og spredning fra byer til det store landskab.



Næsten halvdelen
Verdenssundhedsorganisationen (WHO) sagde i sin ugentlige rapport, at Indien tegner sig for næsten halvdelen af ​​de tilfælde af coronavirus, der blev rapporteret over hele verden i sidste uge, og en fjerdedel af dødsfaldene.

COVID-19-krisen er hårdest i hovedstaden Delhi. Som Reuters påpegede udgør imidlertid begrænset adgang til offentlig sundhedspleje i landdistrikter, hvor næsten 70 procent af landets befolkning bor, en endnu større udfordring.
"Situationen på landet er blevet farlig," sagde Suresh Kumar, feltkoordinator hos Manav Sansadhan Evam Mahila Vikas Sansthan (MSEMVS), en velgørenhedsorganisation for menneskerettigheder. 'I nogle landsbyer i staten Uttar Pradesh, der har omkring 200 millioner indbyggere, i det nordlige land, hvor denne organisation opererer, dør folk i næsten ethvert andet hjem,' tilføjede koordinatoren. "Folk er bange, trængt sammen i deres hjem, med feber og hoste. De har alle symptomerne på COVID-19, men uden nogen tilgængelig information tror mange, at det er sæsoninfluenza," rapporterede Kumar.

K. Vijay Raghavan, videnskabelig rådgiver for den indiske regering, advarede om en tredje bølge af infektioner. ”Fase tre er uundgåelig i betragtning af de høje niveauer af virussen, der cirkulerer,” sagde han på en pressekonference onsdag. "Men det er ikke klart, hvornår det kommer (...). Vi skal forberede os på nye bølger" - tilføjede han.
Den indiske premierminister Narendra Modi er blevet kritiseret bredt for ikke at handle hurtigere for at dæmpe den anden bølge af epidemien. I de seneste uger har religiøse festivaler og politiske sammenkomster tiltrukket titusinder af mennesker og er blevet hotspots for den store udbredelse af coronavirus.
Stigningen i infektioner faldt også sammen med et drastisk fald i vaccinationsraterne på grund af forsynings- og sourcingproblemer, til trods for at Indien er verdens førende producent af vacciner. "Efter faldet i de daglige COVID-19-tests blev 1,9 millioner prøver testet onsdag," sagde det indiske statsmedicinske forskningsråd på Twitter.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: