środa, 25 września 2013

OZ Lotto είναι μια λαχειοφόρο αγορά, η οποία προέρχεται από την Αυστραλία. Είναι επίσης γνωστή ως Οζ του 7 του Λόττο. Oz Lotto διεξάγεται από Περιορισμένη του Tattersall. Lottery Oz Lotto είναι γνωστή ως η πρώτη εθνική λαχειοφόρο αγορά της Αυστραλίας. Βασικές Oz Lotto τζάκποτ είναι 2 000 000 δολάρια Αυστραλίας.

Ξεκινήστε να παίζετε Oz Lotto είναι 26/02/1994. Τότε είχα να διαγράψετε τα 6 αριθμούς από 45 αριθμούς. Oz Από 18.10.2005 έως 7 του Λόττο διαγράφονται επίσης έναν άλλο αριθμό. Τώρα, για να κερδίσει το πρώτο βραβείο σε αριθμούς Oz Lotto 7 θα πρέπει να διαγραφούν από τα 45 νούμερα. Oz Lotto όνομα άλλαξε σε Oz Super 7 του Λόττο στην Tatts περιοχής και Οζ 7 του Λόττο στο Queensland.

Οι Ισοπαλία τυχεροί αριθμοί στο Oz Lotto πραγματοποιείται κάθε Τρίτη βράδυ. Κατά τη διάρκεια του μηχανήματος κλήρωση αντλεί εννέα αριθμούς. Τα πρώτα επτά αριθμοί που κληρώθηκαν για το νικητήριο αριθμό. Τα επόμενα δύο αριθμοί που μια σειρά από πρόσθετα που είναι σχετικές με το κέρδισε χαμηλότερο επίπεδο. Σημαντικό! Για να κερδίσετε το τζάκποτ δεν χρειάζεται να χτυπήσει όλα τα εννέα αριθμούς έπληξαν επτά βασικούς αριθμούς.

Πώς να παίξει το Oz Lotto;
Πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσει το δικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα, η οποία πωλεί κουπόνια Oz Lotto. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε banner στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα. Όταν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα πρέπει να επιλέξετε λοταρίες στις οποίες θέλετε να παίξετε. Εκτός από το Oz Lotto μπορεί επίσης να είναι άλλες λοταρίες, για παράδειγμα, το Super Ena Lotto και Euro Millions. Στη συνέχεια προβλέψει τους τυχερούς αριθμούς. Στο προφίλ σας θα είναι σε θέση να επιλέξει την ημερομηνία που αντλεί επιλεγμένους αριθμούς σας. Θα είστε σε θέση να επισημάνω πόσο πολύ θέλετε να αγοράσετε τα φυτά σχέδια. Μόλις γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Προσθήκη εγκατάσταση". Τώρα πήγαινε στην πληρωμή. Μετά την πληρωμή, θα λάβετε ένα e-mail, το οποίο θα υποστηρίζεται από καταβάλλονται τα στοιχήματά σας. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ απλό. Μην καθυστερείτε, να παίξετε τώρα! Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο banner.

$ 106,549,984.76 είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Oz Lotto. Αυτό το πολύ μεγάλο ποσό που κέρδισε από δύο άτομα, το ένα από το Queensland και η άλλη από τη νότια Αυστραλία....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: