środa, 25 września 2013

OZ Lotto je loterie, která pochází z Austrálie. To je také známé jako 7 je Oz Lotto . Oz Lotto se provádí Limited Tattersall . Loterie Oz Lotto je známý jako Austrálie je první národní loterii. Základní Oz Lotto jackpot je 2 000 000 australských dolarů .

Začněte hrát Oz Lotto je 26/02/1994 . Pak jsem musel odstranit 6 čísel z 45 čísel. Od 18.10.2005 až 7 je Oz Lotto odstraněny také jiné číslo. Nyní by měl vyhrát hlavní cenu v číslech Oz Lotto 7 vyškrtnout ze 45 čísel. Oz Lotto byl změněn název na Oz Lotto Super 7 je v Tatts regionu a 7 je Oz Lotto v Queenslandu .

Remíza šťastná čísla v Oz Lotto se konají každé úterý večer . Během losování stroj čerpá z devíti číslic . Prvních sedm čísel upozornit na vylosovaných čísel . Další dvě čísla vyvodit řadu látek, které jsou relevantní pro zvítězila nižší úrovni. Důležité ! Chcete-li vyhrát jackpot nemusíte trefit všech devět čísla hit sedm základních čísel.

Jak hrát Oz Lotto ?
Nejprve musíte nastavit svůj vlastní účet na webu , který prodává poukázky Oz Lotto . Kliknutím na libovolný banner na našich stránkách , můžete tak učinit rychle a snadno. Když se přihlásíte do svého účtu , budete muset vybrat loterie , ve které chcete hrát . Kromě Oz Lotto může být také jiné loterie , například Super Ena Lotto a Euro Millions . Pak předpovědět šťastná čísla . Ve svém profilu budete moci vybratdatum čerpá své vybraných čísel . Budete mít možnost poukázat na to, jak moc chcete koupit rostliny výkresů. Jakmile je to hotovo musíte stisknout tlačítko "Přidat zařízení " . Teď jsem prostě jít na zaplacení . Po zaplacení obdržíte e-mail , který bude podporován vašich placených sázek. Jak vidíte , je to velmi jednoduché . Neváhejte , hrát hned teď ! Pro více informací klikněte na banner .

$ 106,549,984.76 je největší vítězství v historii Oz Lotto . Jedná se o velmi velké množství vyhrála dvě osoby, jedna z Queenslandu a druhý z jižní Austrálie .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: