środa, 25 września 2013

Oz Lotto yra loterija, kuri ateina iš Australijos. Jis taip pat žinomas kaip 7 "Oz Lotto. Oz Lotto atlieka Tattersall ribotas. Loterijų Oz Lotto yra žinoma kaip Australijos pirmąjį nacionalinės loterijos. Pagrindiniai Oz Lotto Jackpot yra 2 000 000 Australijos dolerių.

Pradėti žaisti Oz Lotto yra 26/02/1994. Tada turėjau ištrinti 6 numeriai iš 45 numerių. Nuo 18.10.2005 iki 7 anketa Oz Lotto taip pat ištrinti kitą numerį. Dabar, laimėti pagrindinį prizą Oz Lotto 7 skaičiais turėtų būti išbraukta iš 45 numerių. Oz Lotto pavadinimas buvo pakeistas į "Super 7" Oz Lotto į Tatts regiono ir 7 "Oz Lotto Kvinslandas.

Lygiosios laimingas numeriai Oz Lotto vyksta kiekvieną antradienį vakare. Per atkreipti mašina atkreipia devynis numerius. Pirmosios septynios numeriai dėmesys į laimėti numeriai. Ateinančius du skaičiai atkreipė priedų, kurie yra svarbūs ir laimėjo žemesnio lygio skaičių. Svarbu! Norėdami laimėti jackpota jūs neturite nukentėjo visi devyni skaičiai nukentėjo septynios pagrindinės numerius.

Kaip žaisti Oz Lotto?
Pirmiausia jūs turite sukurti savo sąskaitą svetainę, kuri parduoda čekius Oz Lotto. Paspaudę ant bet mūsų svetainėje reklama, galite tai padaryti greitai ir lengvai. Kai prisijungiate prie savo sąskaitos, jūs turite pasirinkti loterijos, kuriose norite žaisti. Be to Oz Lotto taip pat gali būti ir kitų loterijų, pavyzdžiui, super Ena Lotto ir Euro Millions. Tada prognozuoti laimingas numeriai. Savo profilio aprašyme galite galės pasirinkti datą atkreipia pasirinktus numerius. Galėsite atkreipti dėmesį, kiek norite pirkti augalai brėžinius. Kai tai bus padaryta turite paspausti mygtuką "Pridėti kūrimą". Dabar aš tiesiog eikite į mokėjimo. Po apmokėjimo jūs gausite elektroninį laišką, kuris bus palaikomi jūsų mokamų statymus. Kaip matote, tai labai paprasta. Negalima atidėti, žaisti dabar! Norėdami gauti daugiau informacijos spauskite ant banerio.

$ 106,549,984.76 yra didžiausia laimėti of Oz Lotto istoriją. Tai labai didelė suma laimėjo dviejų žmonių, vienas iš Kvinslendo ir kiti iš pietų Australijoje....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: