środa, 25 września 2013

OZ Loto je lutrija , koja dolazi iz Australije . Također je poznat kao 7 -a Oz Lotto . Oz Lotto provodi Tattersall je ograničen . Lutrija Oz Lotto je poznat kao australskog prvi nacionalne lutrije . Osnovni Oz Lotto jackpot je 2 000 000 australskih dolara .

Započnite igrati Oz Lotto je 26/02/1994 . Tada sam morao brisati 6 brojeva od 45 brojeva . Od 18.10.2005 do 7 Oz Lotto -a također se brišu drugi broj . Sada , osvojiti glavnu nagradu u OZ 7 loto brojeve bi trebao biti izbrisan iz 45 brojeva . Oz Lotto mijenja ime u Super 7 je Oz Lotto u Tatts regiji i sedam je Oz Lotto u Queenslandu .

Crtanje sretan brojevi u Oz Lotto se održavaju svakog utorka navečer . Tijekom izvlačenja stroj privlači devet brojeva . Prvih sedam brojeva izvučeni na dobitnih brojeva . Sljedeća dva brojevi izvučeni niz dodataka koji su relevantni za osvojio nižoj razini . Važno ! Za osvojiti jackpot ne morate pogoditi svih devet brojeva su pogodila sedam osnovnih brojeva .

Kako igrati Oz Lotto ?
Prvo trebate postaviti svoj vlastiti račun na web stranici koja prodaje bon Oz Lotto . Klikom na bilo koji bannera na našoj web stranici , to možete učiniti brzo i jednostavno . Kada se prijavite na svoj račun , morate odabrati lutrije u kojoj želite igrati . Osim Oz Lotto također mogu biti i druge lutrije , primjerice , Super Loto i Ena Euro Millions . Zatim predvidjeti sretan broj . U vašem profilu ćete moći odabratidatum crpi odabranih brojeva . Vi ćete biti u mogućnosti istaknuti koliko želite kupiti biljke crteže . Nakon što je to učinio morate pritisnutigumb " Dodaj uspostavu " . Sada sam samo ići na isplatu . Nakon uplate primit ćete e- mail , koji će biti podržan od strane vaših uplaćenih oklada . Kao što možete vidjeti , to je vrlo jednostavno . Nemojte odugovlačiti , igrati se sada ! Za više informacija kliknite na banner .

$ 106,549,984.76 jenajveća pobjeda u povijesti Oz Lotto . Ovo je vrlo velika količina osvojio dvije osobe , jedna iz Queenslanda , adrugi iz južne Australije .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: