środa, 25 września 2013

OZ Lotto ir loterija, kas nāk no Austrālijas. Ir zināms arī kā 7 ir Oz Lotto. Oz Lotto vada Tattersall s Limited. Loterija Oz Lotto ir pazīstama kā Austrālijas pirmā valsts loterija. Pamata Oz Lotto Jackpot ir 2 000 000 Austrālijas dolāru.

Sākt spēlēt Oz Lotto ir 26/02/1994. Tad man nācās izdzēst 6 numurus no 45 numuriem. No 18.10.2005 līdz 7 ir Oz Lotto izdzēsts arī citu numuru. Tagad, iegūt galveno balvu 7 Oz Lotto numurus jāsvītro no 45 numuriem. Oz Lotto nosaukums tika mainīts uz Super 7 ir Oz Lotto šajā Tatts reģionā un 7 ir Oz Queensland Lotto.

Draw laimīgie skaitļi Oz Lotto notiek katru otrdienas vakaru. Laikā izdarīt mašīna vērš deviņus ciparus. Pirmie septiņi skaitļi vērsta uz uzvarētāju skaitu. Nākamie divi skaitļi pieņēmusi vairākus piedevas, kas ir būtiski, lai uzvarēja zemākā līmenī. Svarīgi! Lai uzvarētu Jackpot jums nav hit visi deviņi skaits ir sasniedzis septiņus pamata numurus.

Kā spēlēt Oz Lotto?
Vispirms jums ir nepieciešams, lai izveidotu savu kontu tīmekļa vietnē, kas pārdod talonus Oz Lotto. Uzklikšķinot uz jebkura banera mūsu mājas lapā, jūs varat darīt, ātri un viegli. Kad jūs piesakieties savā kontā, jums ir jāizvēlas loteriju, kurā jūs vēlaties spēlēt. Papildus Oz Lotto var būt arī citas loterijas, piemēram, Super Ena Lotto un Euro Millions. Tad prognozēt laimīgo numuru. Savā profilā jums būs iespēja izvēlēties datumu vērš savu izvēlēto numuru. Jums būs iespēja norādīt, cik daudz jūs vēlaties iegādāties augus zīmējumus. Kad tas ir izdarīts, jums ir jānospiež poga "Pievienot izveidi". Tagad es tikai iet uz maksājumu. Pēc maksājuma Jūs saņemsiet e-pastu, kas tiks pamatots ar jūsu samaksāto derību. Kā jūs varat redzēt, tas ir ļoti vienkārši. Nevilcinieties, spēlēt tagad! Lai iegūtu vairāk informācijas noklikšķiniet uz banera.

$ 106,549,984.76 ir lielākā uzvara vēsturē Oz Lotto. Tas ir ļoti liels daudzums uzvarēja divi cilvēki, viens no Queensland, un citi no dienvidu Austrālijā....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: