środa, 25 września 2013

OZ Lotto е лотария , която идва от Австралия. Също така е известно като 7 е Оз лото . Oz Lotto се провежда от Limited Татерсал си . Тото Oz Lotto е известен като първия националната лотария на Австралия . Basic Oz Lotto джакпот е 2 000 000 австралийски долара .

Започнете Oz Lotto е 26/02/1994 . Тогава аз трябваше да изтриете 6 числа от 45 числа. От 18.10.2005 г. до 7 на Oz Lotto също се изтриват друг номер. Сега, за да спечели най-голямата награда в Оз Тото номера 7 следва да бъде заличен от 45 числа. Oz Lotto името е променено на Super 7 на Oz Lotto в Tatts региона и 7 на Oz Lotto в Куинсланд .

Draw късмет номера в Oz Lotto се провеждат всеки вторник вечер . По време на тегленето машина равенства от девет цифри . Първите седем цифри внимание на печелившите числа . Следващите две числа привлече редица добавки , които са от значение за спечели по-ниско ниво . Важно! За да спечелите джакпота не е нужно да се удари всички девет цифри са хит седем основни числа.

Как да играем на Oz Lotto ?
Първо трябва да създадете свой собствен акаунт на сайта, който продава ваучери Oz Lotto . По изброените по банер на нашия сайт, можете да го направите бързо и лесно. Когато влезете в профила си , вие трябва да изберете лотарии , в които искате да играе . В допълнение към Oz Lotto също могат да бъдат други лотарии , например, Super Ena Lotto и милиони евро . Тогава предскаже късмет номера . Във вашия профил ще бъде в състояние да изберете дата равенства избраните номера . Вие ще бъдете в състояние да посочи колко искате да си купите растения чертежи . След това се прави , трябва да натиснете бутона " Добави заведение" . Сега просто отидете на плащане. След като плащането ще получите по електронната поща , които ще бъдат подкрепени от вашите платени залози . Както можете да видите , че е много проста. Не се бавете , играят сега! За повече информация кликнете върху банера .

$ 106,549,984.76 е най-голямата победа в историята на Oz Lotto . Това много голяма сума спечелена от двама души , единият от Куинсланд , а другият от Южна Австралия.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: