środa, 25 września 2013

OZ Lotto és una loteria, que ve d'Austràlia. També es coneix com el de 7 Oz Lotus. Oz Lotto està a càrrec de la Tattersall Limited. Loteria Oz Lotto és coneguda com la primera loteria nacional d'Austràlia. Oz Lotto Basic Jackpot és de 2 000 000 dòlars australians.

Comença a jugar Oz Lotto és 26/02/1994. Després vaig haver esborrar els 6 números d'un total de 45 números. A partir del 18.10.2005 al 7 d'Oz Lotto també elimina un altre número. Ara, per guanyar el primer premi en Oz 7 nombres de la loteria s'ha d'eliminar dels 45 números. Oz Lotto nom va ser canviat al de Super 7 Oz Lotto en Tatts regió i del 7 Oz Lotto a Queensland.

Dibuixar números de la sort en Oz Lotto se celebren tots els dimarts a la nit. Durant la màquina Draw traça nou números. Els set primers números atrets pels números guanyadors. Els propers dos nombres dibuixen una sèrie d'additius que són rellevants per al nivell més baix bestiar. Important! Per guanyar el premi més gran, vostè no ha de colpejar als nou números han colpejat set nombres bàsics.

Com jugar a la loteria Oz Lotto?
Primer haurà de configurar el vostre compte en el lloc web, que ven cupons Oz Lotto. En fer clic a qualsevol banner al nostre lloc web, vostè pot fer-ho ràpida i fàcilment. En iniciar sessió en el seu compte, vostè ha de triar les loteries en què vol jugar. A més de la Oz Lotto també pot haver altres loteries, per exemple, Super Ena Lotto i Euro Milions. Llavors predir els números de la sort. En el seu perfil, vostè serà capaç de seleccionar la data dibuixa els números seleccionats. Vostè serà capaç d'assenyalar el que vol comprar plantes dibuixos. Un cop fet això cal prémer el botó "Afegir establiment". Ara només vaig a pagament. Després del pagament, rebrà un correu electrònic, el qual serà recolzat per les seves apostes pagades. Com es pot veure, és molt simple. No es demori, jugar ara! Per obtenir més informació, feu clic al banner.

$ 106.549.984,76 és la major victòria en la història d'Oz Lotto. Aquesta gran quantitat de bestiar per dues persones, una de Queensland i l'altra des del sud d'Austràlia....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: