środa, 25 września 2013

OZ Lotto je lutrija , koja dolazi iz Australije . Također je poznat kao Oz 7 je Lotto . Oz Lotto provodi tattersall Limited . Lutrija Oz Lotto je poznato kao Australija prvi nacionalne lutrije . Osnovni Oz Lotto jackpot iznosi 2 000 000 Australian dolara.

Započni igru ​​Oz Lotto je 26/02/1994 . Onda sam morao obrisati 6 brojeva od 45 brojeva. Od 18.10.2005 do 7 je Oz Lotto također briše drugi broj. Sada , da osvoji glavnu nagradu u Oz Lotto 7 brojeva treba izbrisati iz 45 brojeva. Oz Lotto ime je promijenjeno u Super 7 je Oz Lotto u Tatts regionu i 7 je Oz Lotto u Queenslandu .

Nacrtajte sreće brojeva u Oz Lotto se održavaju svakog utorka uveče . Tokom Draw rublja skreće devet brojeva. Prvih sedam brojeva pažnja na dobitnih brojeva . Naredna dva broja izvući niz dodataka koji su relevantni za osvojio nižem nivou. Važno! Da osvoje jackpot ne morate pogoditi svih devet brojeva pogodio sedam osnovnih brojeva.

Kako igrati Oz Lotto ?
Prvo morate postaviti svoj račun na web stranici , koja se bavi prodajom bonova Oz Lotto . Klikom na bilo koji baner na našoj web stranici , to možete učiniti brzo i jednostavno. Kada se prijavite na svoj račun , morate odabrati lutrije u kojoj želite igrati . Pored Oz Lotto može biti i druge lutrije , na primjer , Super Loto Ena i Euro Millions . Zatim predvidjeti sretan broj . U vašem profilu ćete biti u mogućnosti da izaberete datum skreće vaše odabrane brojeve. Vi ćete biti u mogućnosti da ukaže koliko želite kupiti biljke crteža . Kada se to uradi morate pritisnuti gumb " Dodaj osnivanje " . Sada samo ići na isplatu . Nakon uplate primit ćete e-mail , koji će biti podržane od strane vašeg plaćeni oklade . Kao što možete vidjeti , to je vrlo jednostavno. Ne odlažite , Igraj sada ! Za više informacija kliknite na banner .

$ 106,549,984.76 je najveća pobjeda u povijesti Oz Lotto . Ovo je vrlo velika količina osvojio je dvije osobe, jedna iz Queensland , a drugi iz južne Australije .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: