środa, 25 września 2013

OZ Lotto is een loterij, die afkomstig is uit Australië. Het is ook bekend als de 7's Oz Lotto. Oz Lotto wordt uitgevoerd door Tattersall's Limited. Loterij Oz Lotto staat bekend als Australië's eerste nationale loterij. Basis Oz Lotto jackpot bedraagt ​​2 000 000 Australische dollars.

Start het afspelen van Oz Lotto is 26/02/1994. Daarna moest ik de 6 nummers uit 45 nummers te wissen. Van 18.10.2005 tot 7's Oz Lotto ook verwijderd een ander nummer. Nu, om de hoofdprijs in Oz 7 Lotto getallen te winnen moet uit de 45 nummers worden gewist. Oz Lotto naam werd veranderd in Super 7's Oz Lotto in Tatts regio en 7's Oz Lotto in Queensland.

Teken geluksgetallen in Oz Lotto worden gehouden elke dinsdag avond. Tijdens de loting machine trekt negen nummers. De eerste zeven nummers getrokken om de winnende nummers. De volgende twee nummers getrokken van een aantal additieven die aan de gewonnen lagere niveau relevant zijn. Belangrijk! Om de jackpot te winnen moet je niet hoeft te raken alle negen nummers zijn zeven fundamentele cijfers geraakt.

Hoe de Oz Lotto spelen?
Eerst moet je het opzetten van uw eigen account op de website, die vouchers Oz Lotto verkoopt. Door te klikken op een banner op onze website, kunt u dit snel en gemakkelijk doen. Wanneer u in te loggen op uw account, moet u loterijen waarin je wilt spelen te kiezen. Naast de Oz Lotto kan ook andere loterijen bijvoorbeeld Super Ena Lotto en Euro Millions. Voorspellen dan de gelukkige nummers. In je profiel staat zal zijn om selecteert u de datum trekt de geselecteerde nummers. Je zal in staat zijn om erop te wijzen hoeveel je wilt planten tekeningen te kopen. Zodra dit gedaan is moet u op de knop "Toevoegen inrichting". Nu ga ik gewoon te betalen. Na de betaling ontvangt u een e-mail, die zal worden ondersteund door uw betaalde weddenschappen ontvangen. Zoals je kunt zien, het is heel simpel. Wacht niet langer, nu spelen! Voor meer informatie klik op de banner.

$ 106,549,984.76 is de grootste overwinning in de geschiedenis van Oz Lotto. Deze zeer grote hoeveelheid gewonnen door twee personen, een uit Queensland en de andere uit het zuiden van Australië....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: