środa, 25 września 2013

OZ Lotto onloterii , mis pärineb Austraalia . See on tuntud ka kui7 on Oz Lotto . Oz Lotto on läbi Tattersall piiratud . Lottery Oz Lotto on tuntud Austraalia esimene riiklik loterii . Basic Oz Lotto jackpot on 2 000 000 Austraalia dollarit.

Start mängib Oz Lotto on 26/02/1994 . Siis tuli kustutada 6 numbrid välja 45 numbrit. Alates 18.10.2005 kuni 7 on Oz Lotto kustutatakse ka teisele numbrile. Nüüd võita peaauhind Oz 7 Lotto numbreid tuleb kustutada45 numbrit. Oz Lotto nimi muudeti Super 7 on Oz Lotto Tatts piirkonnas ja 7 on Oz Lotto Queensland .

Joonista õnnelik numbrid Oz Lotto toimuvad iga teisipäev õhtul. Ajal viik masin juhib üheksa numbrid. Esimesed seitse numbrid tõmmatudvõitnud numbrid. Järgmised kaks numbrit teinud mitmeid lisandeid , mis on olulisedvõitnud madalamal tasemel. Tähtis ! Et võita jackpot sa ei pea tabas kõik üheksa numbrid on tabanud seitse põhilist numbrid.

Kuidas mängida Oz Lotto ?
Kõigepealt pead looma oma konto veebilehel , mis müüb maksedokumendid Oz Lotto . Klikkides tahes banner meie kodulehel , siis saad seda teha kiiresti ja lihtsalt. Kui te logite sisse oma kontole , siis on valida, loteriid , kus soovite mängida . LisaksOz Lotto võib olla ka muid loteriisid , näiteks Super Ena Lotto ja Euro Millions . Siis ennustada õnnelik numbrid. Oma profiilist on sul võimalik valida kuupäeva viiki valitud numbrid. Sul on võimalik välja tuua , kui palju sa tahad osta taimi joonistused. Kui see on tehtud , sa pead vajutama nupule " Lisa ettevõte" . Nüüd ma lihtsalt minema makse . Pärast maksmist saatee -posti , mis toetab teie makstud ennustused. Nagu näete , see on väga lihtne. Ärge viivitus , mängida nüüd! Lisainformatsiooni kliki banner .

$ 106,549,984.76 on suurim võit ajaloos Oz Lotto . See on väga suur summa võitnud kaks inimest , üks Queensland ja teine ​​Lõuna- Austraalias.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: