środa, 25 września 2013

OZ Lotto onarpajaiset , joka on peräisin Australiasta . Se tunnetaan myös7 : n Oz Lotto . Oz Lotto suoritetaan Tattersallin Limited . Lotto Oz Lotto tunnetaan Australian ensimmäinen lotto . Basic Oz Lotto jättipotti on 2 000 000 Australian dollaria .

Aloita pelaaminen Oz Lotto on 26/02/1994 . Sitten piti poistaa6 numeroa pois 45 numerot . Alkaen 18.10.2005 7 : n Oz Lotto poistetaan myös toiseen numeroon . Nyt voittaapääpalkinnon Oz 7 Lotto numerot olisi poistettava45 numerot . Oz Lotto nimeksi tuli Super 7 : n Oz Lotto Tatts alueen ja 7 : n Oz Lotto Queenslandissa .

Piirrä onnekas numerot Oz Lotto järjestetään joka tiistai-iltana . Aikanapiirtää koneen kiinnittää yhdeksän numeroa . Seitsemän ensimmäistä numeroa piirretäänvoittonumerot . Seuraavat kaksi numeroa, jotkauseita lisäaineita , jotka liittyvätvoitti alemman tason . Tärkeää ! Voit voittaajättipotin sinun ei tarvitse lyödä kaikki yhdeksän numeroa ovat osuma seitsemän perus numeroita .

Kuinka pelataOz Lotto ?
Ensin sinun täytyy perustaa oman tilinsivustolla , joka myy tositteita Oz Lotto . Klikkaamalla mitä tahansa banner sivuillamme , voit tehdä sen nopeasti ja helposti . Kun kirjaudut tilillesi , sinun täytyy valita arpajaiset , jossa haluat pelata . Sen lisäksi, että Oz Lotto voi olla myös muita arpajaiset, esimerkiksi Super Ena Lotto ja Euro Millions . Sitten ennustaaonnen numerot . Omassa profiilissasi voi valita päivämäärän kiinnittää valitsemasi numerot . Voit huomauttaa , kuinka paljon haluat ostaa kasveja piirustuksia . Kun tämä on tehty sinun täytyy painaanappia " Lisää toimipaikka" . Nyt vain mennä maksu . Kun maksu saatsähköpostiviestin , joka tukee maksaa vedot . Kuten näette , se on hyvin yksinkertainen . Älä viivyttele , pelaa nyt ! Saat lisätietoja napsauttamallabanneria .

$ 106,549,984.76 onsuurin voitto historian Oz Lotto . Tämä erittäin suuri määrä voittanut kaksi henkilöä , yksi Queensland jamuut Etelä- Australia .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: