środa, 19 maja 2021

Verdien av bitcoin falt med så mye som 10,2 prosent onsdag morgen. og nådde sitt laveste nivå siden begynnelsen av februar, skriver Reuters. En annen kryptovaluta opplevde også tilbakegang.

For mer enn en måned siden slo bitcoin en heltidshøyde på $ 64 895. Onsdag morgen var verdien over 40%. Nedre. Kursen falt til nivået 39 tusen. dollar. Bitcoin er ikke den eneste kryptovalutaen som er i tilbakegang. Ether, den nest mest populære, tapte hele 15,5 prosent på onsdag. og er en tredjedel lavere enn toppen (nesten 4400 dollar) den nådde forrige onsdag. Verdien på valutaen var under 3000 onsdag morgen. dollar. Kina forbød tirsdag finansinstitusjoner og selskaper å tilby tjenester relatert til kryptovaluta-transaksjoner.

I forrige uke suspenderte Tesla muligheten til å betale for biler med bitcoin-kryptokurrency. Som lederen for bekymringen Elon Musk forklarte i sosiale medier, er avgjørelsen knyttet til bekymringer over klimaspørsmål. Å opprettholde nettverket til denne mest populære digitale valutaen bruker enorme mengder energi. Bitcoin er en av de mest populære kryptovalutaene i verden. Valutaen ble populært først og fremst i Kina, Europa og USA. Systemet for disse operasjonene kan fungere uten behov for sentralisert omsetningsstyring. Opphavsmannen er en person under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Kryptovaluta er digitale penger opprettet på grunnlag av en algoritme. Digitale valutaer opererer utenfor tradisjonelle bank- og statlige systemer.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: