środa, 19 maja 2021

Bitcoini väärtus langes kolmapäeva hommikul koguni 10,2 protsenti. ja jõudis madalaimale tasemele alates veebruari algusest, kirjutab Reuters. Ka teine ​​krüptoraha koges langust.

Rohkem kui kuu tagasi jõudis bitcoin kõigi aegade kõrgeimale tasemele 64 895 dollarit. Kolmapäeva hommikul oli selle väärtus üle 40%. madalam. Määr langes 39 tuhande tasemele. dollarit. Bitcoin pole ainus languses olev krüptoraha. Populaarsuselt teine ​​Eeter kaotas kolmapäeval koguni 15,5 protsenti. ja on kolmandiku võrra madalam tipust (peaaegu 4400 dollarit), mille ta eelmisel kolmapäeval saavutas. Kolmapäeva hommikul oli valuuta väärtus alla 3000. dollarit. Hiina keelas teisipäeval finantsasutustel ja ettevõtetel krüptorahatehingutega seotud teenuste osutamise.

Eelmisel nädalal peatas Tesla võimaluse tasuda bitcoini krüptorahaga sõidukite eest. Nagu kontserni juht Elon Musk sotsiaalmeedias selgitas, on otsus seotud murega kliimaprobleemide pärast. Selle kõige populaarsema digitaalse valuuta võrgu hooldamine kulutab tohutult energiat. Bitcoin on üks populaarsemaid krüptorahasid maailmas. Valuuta kogus populaarsust peamiselt Hiinas, Euroopas ja Ameerika Ühendriikides. Nende toimingute süsteem võib toimida ilma käibe tsentraliseeritud haldamiseta. Selle algataja on varjunime Satoshi Nakamoto all olev isik. Krüptoraha on algoritmi põhjal loodud digitaalne raha. Digitaalsed valuutad toimivad väljaspool tavapäraseid panga- ja valitsussüsteeme.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: