środa, 19 maja 2021

El valor del bitcoin va caure fins al 10,2% el dimecres al matí. i va assolir el seu nivell més baix des de principis de febrer, escriu Reuters. Una altra criptomoneda també va experimentar disminucions.

Fa més d’un mes, Bitcoin va assolir el màxim històric de 64.895 dòlars. Dimecres al matí el seu valor era superior al 40%. més baix. La taxa va caure fins als 39.000. dòlars. Bitcoin no és l’única criptomoneda en declivi. Ether, el segon més popular, va perdre fins al 15,5 per cent dimecres. i és un terç inferior al pic (gairebé 4.400 dòlars) que va assolir dimecres passat. El valor de la moneda era inferior a 3.000 dimecres al matí. dòlars. Dimarts, la Xina va prohibir a les institucions i empreses financeres prestar serveis relacionats amb transaccions de criptomoneda.

La setmana passada, Tesla va suspendre la possibilitat de pagar vehicles amb la criptomoneda bitcoin. Segons va explicar el cap de la preocupació Elon Musk a les xarxes socials, la decisió està relacionada amb les preocupacions per qüestions climàtiques. Mantenir la xarxa d’aquesta moneda digital més popular consumeix enormes quantitats d’energia. Bitcoin és una de les criptomonedes més populars del món. La moneda va guanyar popularitat principalment a la Xina, Europa i els Estats Units. El sistema d’aquestes operacions pot funcionar sense la necessitat d’una gestió centralitzada del volum de negoci. El seu creador és una persona amb el pseudònim de Satoshi Nakamoto. La criptomoneda és diners digitals creats sobre la base d’un algorisme. Les monedes digitals funcionen fora dels sistemes bancaris i governamentals tradicionals.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: