środa, 19 maja 2021

Bitcoinin arvo laski perjantaiaamuna peräti 10,2 prosenttia. ja saavutti alimman tason helmikuun alun jälkeen, kirjoittaa Reuters. Toinen kryptovaluutta koki myös laskuja.

Yli kuukausi sitten bitcoin nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 64 895 dollaria. Keskiviikkona aamulla sen arvo oli yli 40%. alempi. Korko laski 39 tuhannen tasolle. dollaria. Bitcoin ei ole ainoa laskeva kryptovaluutta. Eter, toiseksi suosituin, menetti keskiviikkona peräti 15,5 prosenttia. ja on kolmanneksen matalampi kuin viime keskiviikkona saavutettu huippu (melkein 4400 dollaria). Valuutan arvo oli keskiviikkona aamulla alle 3000. dollaria. Kiina kielsi tiistaina finanssilaitoksia ja yrityksiä tarjoamasta salaustoimintaan liittyviä palveluja.

Viime viikolla Tesla keskeytti mahdollisuuden maksaa ajoneuvoista bitcoin-kryptovaluutalla. Kuten konsernin johtaja Elon Musk selitti sosiaalisessa mediassa, päätös liittyy ilmastokysymyksiin liittyviin huolenaiheisiin. Tämän suosituimman digitaalisen valuutan verkon ylläpito kuluttaa valtavasti energiaa. Bitcoin on yksi suosituimmista kryptovaluutoista maailmassa. Valuutta nousi suosioon ensisijaisesti Kiinassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Näiden toimintojen järjestelmä voi toimia ilman keskitettyä liikevaihdon hallintaa. Sen alullepanija on salanimellä Satoshi Nakamoto oleva henkilö. Kryptovaluutta on digitaalinen raha, joka on luotu algoritmin perusteella. Digitaaliset valuutat toimivat perinteisten pankki- ja hallintojärjestelmien ulkopuolella.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: