środa, 19 maja 2021

Η αξία του bitcoin μειώθηκε κατά 10,2% το πρωί της Τετάρτης. και έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο από τις αρχές Φεβρουαρίου, γράφει το Reuters. Ένα άλλο κρυπτονόμισμα παρουσίασε επίσης πτώσεις.

Πάνω από έναν μήνα πριν, το bitcoin έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 64.895 $. Την Τετάρτη το πρωί, η αξία του ήταν πάνω από 40%. πιο χαμηλα. Το ποσοστό έπεσε στο επίπεδο των 39 χιλιάδων. δολάρια. Το Bitcoin δεν είναι το μόνο κρυπτονομίσμα που βρίσκεται σε παρακμή. Ο Ether, ο δεύτερος πιο δημοφιλής, έχασε έως και 15,5% την Τετάρτη. και είναι το ένα τρίτο χαμηλότερο από την κορυφή (σχεδόν 4.400 $) που έφτασε την περασμένη Τετάρτη. Η αξία του νομίσματος ήταν κάτω από 3.000 το πρωί της Τετάρτης. δολάρια. Η Κίνα απαγόρευσε την Τρίτη χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες να παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Την περασμένη εβδομάδα, η Tesla ανέστειλε τη δυνατότητα πληρωμής για οχήματα με την κρυπτογράφηση bitcoin. Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της ανησυχίας Elon Musk στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η απόφαση σχετίζεται με ανησυχίες σχετικά με κλιματικά θέματα. Η διατήρηση του δικτύου αυτού του πιο δημοφιλούς ψηφιακού νομίσματος καταναλώνει τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Το Bitcoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον κόσμο. Το νόμισμα κέρδισε δημοτικότητα κυρίως στην Κίνα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σύστημα αυτών των λειτουργιών μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την ανάγκη κεντρικής διαχείρισης κύκλου εργασιών. Ο δημιουργός του είναι ένα άτομο με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Το Cryptocurrency είναι ψηφιακό χρήμα που δημιουργείται με βάση έναν αλγόριθμο. Τα ψηφιακά νομίσματα λειτουργούν εκτός των παραδοσιακών τραπεζικών και κυβερνητικών συστημάτων.
Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: