środa, 19 maja 2021

Trešdienas rītā bitcoīna vērtība kritās pat par 10,2 procentiem. un sasniedza zemāko līmeni kopš februāra sākuma, raksta Reuters. Arī cita kriptovalūta piedzīvoja kritumu.

Pirms vairāk nekā mēneša bitcoin sasniedza visu laiku augstāko līmeni - 64 895 USD. Trešdienas rītā tā vērtība pārsniedza 40%. zemāks. Likme nokritās līdz 39 tūkstošu līmenim. dolāru. Bitcoin nav vienīgā kriptonauda, ​​kurai ir lejupslīde. Otrais populārākais ēteris trešdien zaudēja pat 15,5 procentus. un ir par trešdaļu zemāka par maksimumu (gandrīz 4400 USD), ko tā sasniedza pagājušajā trešdienā. Trešdienas rītā valūtas vērtība bija zem 3000. dolāru. Ķīna otrdien aizliedza finanšu iestādēm un uzņēmumiem sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar kriptovalūtas darījumiem.

Pagājušajā nedēļā Tesla pārtrauca iespēju maksāt par transportlīdzekļiem ar kriptonauda bitcoin. Kā sociālajos medijos skaidroja koncerna vadītājs Elons Musks, lēmums ir saistīts ar bažām par klimata jautājumiem. Šīs populārākās digitālās valūtas tīkla uzturēšana patērē milzīgu enerģijas daudzumu. Bitcoin ir viena no populārākajām kriptovalūtām pasaulē. Valūta popularitāti ieguva galvenokārt Ķīnā, Eiropā un Amerikas Savienotajās Valstīs. Šo darbību sistēma var darboties bez centralizētas apgrozījuma vadības. Tās iniciators ir persona ar pseidonīmu Satoshi Nakamoto. Kriptonauda ir digitālā nauda, ​​kas izveidota, pamatojoties uz algoritmu. Digitālās valūtas darbojas ārpus tradicionālajām banku un valdības sistēmām.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: