środa, 19 maja 2021

De waarde van bitcoin daalde woensdagochtend met maar liefst 10,2 procent. en bereikte het laagste niveau sinds begin februari, schrijft Reuters. Een andere cryptocurrency kende ook dalingen.

Meer dan een maand geleden bereikte bitcoin een recordhoogte van $ 64.895. Op woensdagochtend bedroeg de waarde meer dan 40%. lager. Het tarief daalde naar het niveau van 39 duizend. dollars. Bitcoin is niet de enige cryptocurrency die in verval is. Ether, de tweede meest populaire, verloor woensdag maar liefst 15,5 procent. en is een derde lager dan de piek (bijna $ 4.400) die afgelopen woensdag werd bereikt. De waarde van de valuta was woensdagochtend onder de 3.000. dollars. China heeft dinsdag financiële instellingen en bedrijven verboden om diensten te verlenen met betrekking tot cryptocurrency-transacties.

Vorige week heeft Tesla de mogelijkheid om voertuigen te betalen met de bitcoin-cryptocurrency opgeschort. Zoals het hoofd van het concern Elon Musk op sociale media uitlegde, houdt de beslissing verband met zorgen over klimaatkwesties. Het onderhouden van het netwerk van deze populairste digitale valuta kost enorm veel energie. Bitcoin is een van de meest populaire cryptocurrencies ter wereld. De munt werd vooral populair in China, Europa en de Verenigde Staten. Het systeem van deze operaties kan functioneren zonder de noodzaak van gecentraliseerd omzetbeheer. De maker is een persoon onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto. Cryptocurrency is digitaal geld dat wordt gecreëerd op basis van een algoritme. Digitale valuta's werken buiten de traditionele bank- en overheidssystemen om.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: