środa, 19 maja 2021

Trečiadienio rytą bitkoino vertė krito net 10,2 proc. ir pasiekė žemiausią lygį nuo vasario pradžios, rašo „Reuters“. Kita kriptovaliuta taip pat patyrė nuosmukį.

Daugiau nei prieš mėnesį bitkoinas pasiekė visų laikų rekordą - 64 895 USD. Trečiadienio rytą jo vertė viršijo 40 proc. žemesnis. Norma nukrito iki 39 tūkstančių lygio. dolerių. Bitcoin nėra vienintelė kriptovaliuta, kurios nuosmukis. Antras pagal populiarumą eteris Eteras trečiadienį prarado net 15,5 proc. ir yra trečdaliu mažesnė už praėjusį trečiadienį pasiektą piką (beveik 4400 USD). Trečiadienio rytą valiutos vertė buvo mažesnė nei 3000. dolerių. Kinija antradienį uždraudė finansinėms institucijoms ir įmonėms teikti su kriptovaliutų operacijomis susijusias paslaugas.

Praėjusią savaitę „Tesla“ sustabdė galimybę atsiskaityti už transporto priemones bitkoinų kriptovaliuta. Kaip socialinėje žiniasklaidoje paaiškino koncerno vadovas Elonas Muskas, sprendimas susijęs su susirūpinimu klimato klausimais. Palaikant šios populiariausios skaitmeninės valiutos tinklą, sunaudojama labai daug energijos. „Bitcoin“ yra viena populiariausių kriptovaliutų pasaulyje. Valiuta pirmiausia išpopuliarėjo Kinijoje, Europoje ir JAV. Šių operacijų sistema gali veikti nereikalaujant centralizuoto apyvartos valdymo. Jo iniciatorius yra asmuo, turintis slapyvardį Satoshi Nakamoto. Kriptovaliuta yra skaitmeniniai pinigai, sukurti remiantis algoritmu. Skaitmeninės valiutos veikia už tradicinių bankų ir vyriausybės sistemų ribų.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: