czwartek, 26 września 2013

Što je elGordo de Navidad?
elGordo de Navidad je novi sezonski lutrije sličan popularne El Gordo de Verano i El Nino. Nagradni fond je do 2,52 milijarde eura! elGordo de Navidad dolazi iz Španjolske, gdje je 98% ljudi koji ga uzimaju kao dionici. U elGordo de Navidad također može igrati online bez napuštanja svoje kuće, jednostavno kliknite na banner ispod.

Što je elGordo de Navidad?
U elGordo de Navidad obično ne bira brojeve. Ovdje kupuje puno, koji je uključen u brojnim nagradama nagradnoj igri. Los elGordo de Navidad sastoji kodeksa brojeva u rasponu 00.000-99.999. Prodaja je sudbina čak 100 000.

Koje su nagrade u elGordo de Navidad?
Glavna nagrada je 4 milijuna eura. Vjerojatnost da će osvojiti glavnu nagradu je 1:000 000, tako da je vrlo velika. To znači da su 10 dobitnih listića od 2 milijuna kuna. Osim toga, 378.000 ulaznice osvaja veliku novčanu nagradu. Izgledi za pobjedu su vrlo visoka!


Koje su šanse za pobjedu elGordo de Navidad?
Šanse za osvajanje El Gordo de Navidad je 1-6,5. Šanse su tako vrlo velika! Mogućnost pobjede je do 27 milijuna.

Kad je izvlačenje elGordo de Navidad u 2013?
ElGordo de Navidad Ždrijeb će se održati 22. prosinca 2013 - neposredno prije Božića.

Kako kupiti puno na elGordo de Navidad?
To je vrlo jednostavno! Poslovna na elGordo de Verano može se kupiti preko interneta. Samo kliknite na bilo banner iznad.

Ono što privlači elGordo de Navidad?
ElGordo de Navidad izvlačenje se održava u prostorijama Lutrije Nacional u Madridu. San Ildefonso Srednjoškolci privući njihove brojeve te ih pjevaju u javnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: