czwartek, 26 września 2013

Оз Лото це лотерея , яка надходить з Австралії. Він також відомий як Оз 7 в лото . Оз Лото проводиться обмеженою Таттерсоллз . Лотерея Оз Лото відома як перша національна лотерея Австралії. Основні Оз Лото джекпот 2 000 000 австралійських доларів.

Почніть грати Оз Лото є 26/02/1994 . Тоді я повинен був видалити 6 номерів з 45 чисел. З 18.10.2005 до 7 в Оз Лото також видаляється інший номер. Тепер , щоб виграти головний приз в 7 Оз Лото номери повинні бути видалені з 45 номерів. Оз Лото назва була змінена на Super 7 в Оз Лото Tatts в регіоні і 7 в Оз Лото в штаті Квінсленд .

Нічия щасливі номери в Оз Лото проводяться кожного вівторка ввечері. У ході жеребкування машини нічиїх дев'ять чисел. Перші сім номерів звернено на виграшні номери . Наступні два числа розроблено цілий ряд добавок , які мають відношення до виграла більш низькому рівні. Важливо ! Щоб виграти джекпот , ви не повинні потрапити всі дев'ять чисел потрапили сім основних чисел.

Як грати в Оз Лото ?
Перш за все, необхідно створити свій власний аккаунт на сайті , який продає ваучери Оз Лото . При натисканні на будь-який банер на нашому сайті , ви можете зробити це швидко і легко. Коли ви увійдіть в свій аккаунт , ви повинні вибрати лотерей , в якому ви хочете грати . На додаток до Оз Лото можуть бути й інші лотереї , наприклад , Супер Лото Єна і Євро Мільйони . Тоді пророкувати щасливі номери . У налаштуваннях свого профілю ви зможете вибрати дату звертає вашу обрані номери . Ви зможете вказати , скільки ви хочете купити рослини кресленнями. Як тільки це буде зроблено , ви повинні натиснути кнопку "Додати установа" . Тепер я просто Перейти до оплати . Після оплати ви отримаєте електронну пошту , яка буде підтримувати вашу заплатив ставки . Як ви можете бачити , це дуже просто. Не зволікайте , грати прямо зараз! Для отримання додаткової інформації натисніть на банер .

$ 106,549,984.76 це найбільший виграш в історії Оз Лото . Це дуже велика сума виграшу по дві людини , один з Квінсленда , а інший з південної Австралії.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: