czwartek, 26 września 2013

Τι είναι elGordo de Navidad;
elGordo de Navidad είναι μια νέα εποχιακή κλήρωση παρόμοιο με το δημοφιλές El Gordo de Verano και El Nino. Το έπαθλο είναι μέχρι 2.520 εκατομμύρια ευρώ! elGordo de Navidad προέρχεται από την Ισπανία, όπου το 98% των ανθρώπων που λαμβάνουν το μερίδιο. Στην elGordo de Navidad μπορεί επίσης να παίξει σε απευθείας σύνδεση χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας, απλά κάντε κλικ στο banner που ακολουθεί.

Τι είναι elGordo de Navidad;
Στην elGordo de Navidad δεν επιλέγει συνήθως τους αριθμούς. Εδώ αγοράζει μια παρτίδα, η οποία εμπλέκεται σε μια σειρά από βραβεία λοταρία. Los elGordo de Navidad αποτελείται από έναν κώδικα αριθμών στην περιοχή 00.000 με 99.999. Η πώληση είναι η μοίρα της όσο το 100 000.

Ποια είναι τα βραβεία σε elGordo de Navidad;
Main βραβείο είναι ένα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ευκαιρία να κερδίσει το κύριο βραβείο είναι 1:000 000, γι 'αυτό είναι πολύ μεγάλο. Αυτό σημαίνει ότι οι 10 νικήτριες εισιτήρια των 2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, 378.000 εισιτήρια κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Οι πιθανότητες νίκης είναι πολύ υψηλό!


Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει το elGordo de Navidad;
Η πιθανότητα να κερδίσει το El Gordo de Navidad είναι 1 έως 6,5. Οι πιθανότητες είναι τόσο πολύ μεγάλη! Η δυνατότητα της νίκης είναι μέχρι 27 εκατ. ευρώ.

Πότε είναι η κλήρωση elGordo de Navidad το 2013;
ElGordo de Navidad κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2013 - λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Πώς να αγοράσει πολλά στο elGordo de Navidad;
Είναι πολύ εύκολο! Επιχειρηματίας στο elGordo de Verano μπορεί να αγοραστεί μέσω του Διαδικτύου. Απλά κάντε κλικ σε οποιοδήποτε banner παραπάνω.

Τι εφιστά elGordo de Navidad;
ElGordo de Navidad κλήρωση λαμβάνει χώρα στην αίθουσα Lottery Nacional της Μαδρίτης. Σαν μαθητές Ildefonso επιστήσει τους αριθμούς τους και τραγουδούν τους στο κοινό.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: