czwartek, 26 września 2013

ОЗ Лото јелутрија , која долази из Аустралије . Такође је познат као Оз 7. Лото -а . Оз Лото води Таттерсалл је ограничена . Лутрија Оз Лото је познат као први Аустралије националне лутрије . Основни Оз Лото џекпот је 2 000 000 аустралијских долара .

Почетак репродукције Оз Лото је 26/02/1994 . Онда сам морао да обришете 6 бројева од 45 бројева . Од 18.10.2005 до 7 Оз Лото такође бришу други број . Сада , да освоји главну награду у Оз Лото 7 бројева треба да буде избрисана из 45 бројева . Оз Лото назив је промењен у Супер 7 је Оза Лото Таттс у региону и 7 је Оза Томбола у Квинсленду .

Цртање Срећни бројеви у Оз Лото одржавају се сваког уторка увече . Током извлачења машине извлачи девет бројева . Првих седам бројева нацртана на победнички бројева . Наредна два броја привукло велики број адитива који су релевантни за освојио нижем нивоу . Важно ! Да би освојили џекпот не морате да погодите свих девет бројева су погодили седам основних бројева .

Како да играте Оз лото?
Прво морате да подесите свој налог на сајту , који продаје ваучера Оз Лото. Кликом на било банера на нашем сајту , можете то учинити брзо и лако . Када се пријавите на свој налог , морате да изаберете лутрије у којој желите да играте . Поред Оз Лото може бити и других игара на срећу, на пример , супер Ена Лотто и милионима евра . Затим предвидети Срећни бројеви . У вашем профилу ћете моћи да изаберетедатум скреће изабране бројеве . Ви ћете бити у стању да укаже колико желите да купите биљке цртеже . Када се то уради морате да притиснетедугме " Додај оснивање " . Сада само идите на плаћање . Након уплате добићете е-маил , који ће бити подржан од стране својих плаћених опкладе . Као што можете да видите , веома је једноставно . Немојте оклевати , сада играју ! За више информација кликните на банер .

$ 106,549,984.76 јенајвећа победа у историји Оз Лото . Ова веома велика количина освојио две особе , један из Квинсленда , адруги из јужне Аустралије .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: