czwartek, 26 września 2013

OZ Lotto je lotéria , ktorá pochádza z Austrálie . To je tiež známe ako 7 je Oz Lotto . Oz Lotto sa vykonáva Limited Tattersall . Lotérie Oz Lotto je známy ako Austrália je prvý národný lotérii . Základné Oz Lotto jackpot je 2 000 000 austrálskych dolárov .

Začnite hrať Oz Lotto je 26/02/1994 . Potom som musel odstrániť 6 čísel z 45 čísel . Od 18.10.2005 až 7 je Oz Lotto odstránené aj iné číslo . Teraz by mal vyhrať hlavnú cenu v číslach Oz Lotto 7 vyčiarknuť zo 45 čísel . Oz Lotto bol zmenený názov na Oz Lotto Super 7 je v Tatts regiónu a 7 je Oz Lotto v Queenslande .

Remíza šťastné čísla v Oz Lotto sa konajú každý utorok večer . Počas žrebovania stroj čerpá z deviatich číslic . Prvých sedem čísel upozorniť na vyžrebovaných čísel . Ďalšie dve čísla vyvodiť rad látok , ktoré sú relevantné pre zvíťazila nižšej úrovni . Dôležité ! Ak chcete vyhrať jackpot nemusíte trafiť všetkých deväť čísla hit sedem základných čísel .

Ako hrať Oz Lotto ?
Najprv musíte nastaviť svoj vlastný účet na webe , ktorý predáva poukážky Oz Lotto . Kliknutím na ľubovoľný banner na našich stránkach , môžete tak urobiť rýchlo a ľahko . Keď sa prihlásite do svojho účtu , budete musieť vybrať lotérie , v ktorej chcete hrať . Okrem Oz Lotto môže byť tiež iné lotérie , napríklad Super Ena Lotto a Euro Millions . Potom predpovedať šťastné čísla . Vo svojom profile budete môcť vybrať dátum čerpá svoje vybraných čísel . Budete mať možnosť poukázať na to , ako veľmi chcete kúpiť rastliny výkresov . Akonáhle je to hotovo musíte stlačiť tlačidlo " Pridať zariadenie " . Teraz som jednoducho ísť na zaplatenie . Po zaplatení obdržíte e - mail , ktorý bude podporovaný vašich platených stávok . Ako vidíte , je to veľmi jednoduché . Neváhajte , hrať hneď teraz ! Pre viac informácií kliknite na banner .

$ 106,549,984.76 je najväčšie víťazstvo v histórii Oz Lotto . Jedná sa o veľmi veľké množstvo vyhrala dve osoby , jedna z Queenslandu a druhý z južnej Austrálie .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: