czwartek, 26 września 2013

OZ Lotto egy lottó , ami jön Ausztráliából . Az is ismert, mint a 7-es Oz Lotto. Oz Lotto végzik Tattersall Limited. Lottó Oz Lotto ismert Ausztrália első nemzeti lottó . Basic Oz Lotto jackpot 2 000 000 ausztrál dollárt .

Kezdj el játszani Oz Lotto 26/02/1994 . Aztán volt , hogy törölje a 6 számot a 45 számokat. A 7-es a 18.10.2005 Oz Lotto is törlődnek egy másik számot. Most , hogy megnyerje a fődíjat Oz 7 Lotto számokat el kell hagyni a 45 számokat. Oz Lotto neve megváltozott Super 7-es Oz Lotto Tatts régióban 7-es Oz Lotto a Queensland .

Döntetlen szerencsés számok Oz Lotto minden kedden este . A sorsolás gép felhívja kilenc számban . Az első hét számból készült, hogy a nyertes számokat. A következő két szám készült számos adalék , amelyek relevánsak a nyert alsó szinten. Fontos ! Ahhoz, hogy megnyerje a főnyereményt nem kell , hogy elérje mind a kilenc számot hit hét alapvető számokat.

Hogyan kell játszani a Oz Lotto ?
Először meg kell , hogy hozzanak létre saját fiókot a honlapon, amely értékesíti utalványok Oz Lotto . Rákattint bármelyik banner honlapunkon , akkor ezt gyorsan és egyszerűen. Amikor bejelentkezik a fiókjába , akkor ki kell választani lottó , ahol akarsz játszani . Amellett, hogy a Oz Lotto is lehet más lottó, például Super Ena Lotto és az Euro Millions. Majd megjósolni a szerencsés számok . A profilban beállítható lesz képes kiválasztani a dátumot felhívja a kiválasztott számokat . Ön képes lesz arra rámutatni, mennyit kíván vásárolni növényeket rajzokat. Ha ez megtörtént akkor nyomja meg a gombot "Add intézmény " . Most már csak megy a fizetés . A fizetés után kap egy e-mailt , amely támogatni fogja a befizetett tét. Mint látható , ez nagyon egyszerű . Ne késlekedjen , játszani most ! További információkért kattintson a banner.

$ 106,549,984.76 a legnagyobb győzelem a történelem Oz Lotto . Ez nagyon nagy összeget nyert két ember , az egyik Queensland , a másik Dél-Ausztráliában .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: