czwartek, 26 września 2013

OZ Lotto jeloterija , ki prihaja iz Avstralije . Prav tako je znan kot 7 je Oz Lotto . Oz Lotto izvaja Tattersall omejena . Loterija Oz Lotto je znan kot avstralskega prvi državni loteriji . Osnovni Oz Lotto jackpot 2 000 000 avstralskih dolarjev .

Začnite igrati Oz Lotto je 26/02/1994 . Potem sem moral izbrisati 6 številk od 45 številk. Od 18.10.2005 do 7 je Oz Lotto izbrišete tudi drugo številko . Zdaj je treba za zmago na vrh nagrado v Oz Lotto 7 številk se izbriše iz 45 številk. Oz Lotto se je preimenoval v Super 7 je Oz Lotto v Tatts regiji in 7 je Oz Lotto v Queenslandu .

Draw srečne številke v Oz Lotto potekajo vsak torek zvečer . Med vlečne naprave črpa devet številk . Prvih sedem številk opozoriti na zmagovalnih številk. Naslednji dve številki sprejela številne dodatke, ki so pomembne za zmagala nižji ravni. Pomembno! Za zmago jackpot vam ni treba zadeti vseh devet številke so hit sedem osnovnih številk .

Kako igrati Oz Lotto ?
Najprej morate nastaviti svoj ​​račun na spletni strani , ki prodaja bonov Oz Lotto . S klikom na katerikoli banner na naši spletni strani , lahko to storite hitro in enostavno. Ko se prijavite v svoj račun , boste morali izbrati loterije , v katerih želite igrati. Poleg Oz Lotto lahko tudi druge loterije , na primer, Super Ena Lotto in Euro Millions . Potem napovedati srečne številke . V vašem profilu boste lahko izbralidatum črpa izbranih številk . Ti bodo lahko poudariti , koliko želite kupiti rastline risbe . Ko je to storjeno morate pritisnitigumb "Dodaj ustanovitev " . Zdaj sem šel do plačila. Po plačilu boste prejeli e- pošto, ki bo podprto s svojim izplačanih stav. Kot lahko vidite , da je zelo preprost. Ne odlašajte , igrajte zdaj! Za več informacij kliknite na banner .

$ 106,549,984.76 jenajvečja zmaga v zgodovini Oz Lotto . Ta zelo velika količina osvojil dve osebi, eno od Queensland indrugi iz južne Avstralije .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: