czwartek, 26 września 2013

OZ Loto Avustralya'dan gelen bir piyango vardır. Aynı zamanda,7 Oz Loto olarak bilinir. Oz Loto Tattersall Limited tarafından yürütülmektedir . Piyango Oz Loto Avustralya'nın ilk milli piyango olarak bilinir. Temel Oz Loto ikramiye 2 000 000 Avustralya dolar.

Oz Loto oynamaya başlayın 26/02/1994 olduğunu. Sonra 45 sayı dışında6 sayı silmek zorunda kaldı . 18.10.2005 dan 7'nin Oz Loto da başka bir numara silinir . Şimdi , Oz 7 Loto sayıdaödül kazanmak için 45 numaralardan gelen silinmelidir. Oz Loto adı Tatts bölge ve Queensland 7'nin Oz Loto Super 7'nin Oz Loto değiştirildi .

Oz Loto çekmek şanslı numaraları her Salı akşamı düzenlenmektedir . Beraberlik makine sırasında dokuz sayı çekiyor . Ilk yedi numaraları kazanan numaralar çizilmiş . Sonraki iki sayıkazandı alt düzey alakalı katkı bir dizi çekilir . Önemli ! Ikramiyeyi kazanmak için tüm dokuz sayı yedi temel numaraları vurmak vurmak yok .

Oz Loto Nasıl Oynanır ?
Önce kuponları Oz Loto satan web sitesi , kendi hesabınızı ayarlamanız gerekir . Web sitemizde herhangi bir banner tıklayarak, hızla ve kolayca yapabilirsiniz . Eğer hesabınıza giriş yaptığınızda, oynamak istediğiniz piyango seçmek zorundasınız . Oz Loto ek olarak , aynı zamanda , örneğin, süper Ena Loto ve Avrupa milyonlarca diğer piyango olabilir. Sonra şanslı numaraları tahmin . Şahsınıza ait profil sayfasında tarih , seçtiğiniz numaralar çekiyor seçmek mümkün olacak . Eğer bitkiler çizimler satın almak istiyorum ne kadar işaret etmek mümkün olacak . Bir kere bu düğme " kurulması Ekle" tuşuna basın zorunda yapılır . Şimdi sadece ödeme gidin. Ödeme sonra size ödenen bahisler tarafından desteklenecek bir e - posta alacaksınız . Gördüğünüz gibi , çok basit . Gecikme yok , şimdi oynayın! Daha fazla bilgi içinafiş tıklayın .

$ 106,549,984.76 Oz Loto tarihinin en büyük kazançtır . Iki kişi , Güney Avustralya Queensland diğeri tarafından kazanılan bu çok büyük miktarda .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: