czwartek, 26 września 2013

Hvad er ElGordo de Navidad?
ElGordo de Navidad er en ny sæsonbestemt lotteri lig den populære El Gordo de Verano og El Nino. Præmiepuljen er op til 2520 millioner euro! ElGordo de Navidad kommer fra Spanien, hvor 98% af mennesker tager det som aktien. I ElGordo de Navidad kan også spille online uden at forlade dit hjem, skal du blot klikke på banneret nedenfor.

Hvad er ElGordo de Navidad?
I ElGordo de Navidad normalt ikke vælger tallene. Her køber en masse, der er involveret i en række tombola præmier. Los ElGordo de Navidad består af en kode med tal i intervallet fra 00.000 til 99.999. Salget er skæbnen for så mange som 100 000.

Hvad er præmier i ElGordo de Navidad?
Hovedpræmien er et 4 millioner euro. Chance for at vinde hovedpræmien er 1:000 000, så det er meget stort. Dette betyder, at de 10 Gevinste 2 mio. Desuden vinder 378.000 billetter en stor pengepræmie. Oddsene for at vinde er meget høje!


Hvad er chancerne for at vinde ElGordo de Navidad?
Chancen for at vinde El Gordo de Navidad er 1 til 6,5. Chancerne er så meget stort! Muligheden for at vinde er op 27 mio.

Hvornår er lodtrækningen ElGordo de Navidad i 2013?
ElGordo de Navidad Lodtrækningen finder sted den 22. december 2013 - lige før jul.

Sådan at købe en masse på ElGordo de Navidad?
Det er meget nemt! Forretningskvinde på ElGordo de Verano kan købes over internettet. Bare klik på en banner ovenfor.

Hvad trækker ElGordo de Navidad?
ElGordo de Navidad lodtrækning finder sted i hallen Lottery Nacional i Madrid. San Ildefonso skoleelever trækker deres numre og synge dem offentligt.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: