czwartek, 26 września 2013

OZ Loto este o loterie , care vine din Australia . De asemenea, este cunoscut sub numele de7 lui Oz Lotto . Oz Lotto este condusă de Tattersall lui Limited . Loteria Oz Lotto este cunoscut ca primul Loteria Națională din Australia . De bază Oz jackpot Loto este de 2 000 000 de dolari australieni .

Începeți să jucați Oz Lotto este 26/02/1994 . Apoi a trebuit să ștergeți 6 numere din 45 numere . De la 18.10.2005 până la 7 lui Oz Lotto șterse , de asemenea, un alt număr . Acum , pentru a câștiga marele premiu în Oz 7 numere loto ar trebui eliminat din cele 45 de numere . Oz Lotto numele a fost schimbat la Super 7 lui Oz Lotto în regiune Tatts și 7 lui Oz Lotto în Queensland .

Egal numere norocoase din Oz Lotto au loc în fiecare marți seara . În timpul mașină trage atrage nouă numere . Primele șapte numere extrase la numerele câștigătoare . Următoarele două numere atras un număr de aditivi care sunt relevante pentru nivelul de câștigat mai jos . Important ! Pentru a câștiga potul cel mare nu trebuie sa lovit toate cele nouă numere au lovit șapte numere de bază .

Cum de a juca Oz Loto ?
În primul rând aveți nevoie pentru a configura propriul cont pe site-ul , care vinde cupoane Oz Lotto . Făcând clic pe orice banner pe site-ul nostru , puteți face acest lucru rapid și ușor . Când vă conectați la contul dvs. , trebuie să alegeți loteriile în care doriți să joace . În plus față deOz Lotto poate fi , de asemenea, alte loterii , de exemplu , Super Ena Lotto și Euro Millions . Apoi, prezice numere norocoase . In profilul dumneavoastra veti fi capabil de a selecta data atrage numere selectate . Veți fi capabil de a sublinia cât de mult doriți să cumpere desene plante . Odată ce se face acest lucru va trebui să apăsați butonul " Adauga unitate " . Acum du-te la plată . După plată veți primi un e -mail , care va fi sprijinit de pariurile plătite . După cum puteți vedea , este foarte simplu . Nu întârziere , joacă acum ! Pentru mai multe informații faceți clic pe banner-ul .

$ 106,549,984.76 este cea mai mare victorie din istoria Oz Lotto . Această sumă foarte mare, a câștigat de două persoane , unul din Queensland , iar celălalt din sudul Australiei .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: